|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 06.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() JEDAN od najpropulzivniji automobilskih holdinaga s internacionalnim aspiracijama, Geely Automobile, opet ima vijest za naslovnicu. Ovaj put nije riječ o novom modelu, već o natječaju za novi logo tvrtke.
U službenom pripćenju stoji kako novi logo mora dostojno predstavljati tvrtku, njene vrijednosti i filozofije, te istovremeno biti praktičan i originalan. Nagradni fond je 3,6 milijuna RMB iliti yuana, što je oko 463.000 USD. Pobjednički rad će osvojiti 2 milijuna yuana ili oko 257.000 USD. Vlasnici deset najboljih radova na poklon će dobiti automobil (Geely Yuanjing), a nagrađeno će biti čak 300 radova. Ne sumnjamo da će interes biti veliki. Prvi rezultati bit će poznati u kolovozu kada će biti izdvojeno 100 najboljih prijedloga. Potom će uslijediti izbor najboljih 50 radova, potom 10, a u posljednjoj fazi bit će proglašen pobjednički rad. Ukoliko mislite da imate pobjedničku ideju, osmislite logo i s osobnim podacima pošaljite na e-mail logo@geely.com. Kako bi vam pomogli spomenut ćemo tek da je njihov slogan u 2007. godini "Beyond_the value". Sretno! Više informacija na http://www.geely-global.com/ via
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Stara vest,a iskreno mislim da je ceo taj "contest" fake ... tj da niko nece da vidi ni centa od toga.
A inace , jel su to onaj automobil koji je zabranjen da se uvozi u EU , a ovde su ga uvezli samo 10ak komada ... on je valjda u najskupljoj varijanti ( auto/oprema) negde oko 8k eura?
![]() |
#3 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() pa ne znam da li su zabranjeni ali su bas bas najavljivani kod nas kao dostojan protivnik evropskim terencima... za 10k, mislim da je bio i na sajmu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ako je to terenac na koji ja mislim (video sam jednog u 7.jula) mnogo lepo izgleda... sta je ispod lima ne znam, ali dizajn je skroz ok, kabina izgleda fino i prostrano, zavrsna obrada pristojna..
![]() |
#5 | |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() moguce, nisam uspeo da shvatim ime modela ili proizvodjaca, nije imao nikakve oznake, sem znaka napred
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Logo za DevProTalk | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 147 | 25. 11. 2006. 15:33 |
Logo competition | Milos Vukotic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 25. 07. 2006. 11:40 |
Logo petogodišnjaka | bluesman | Web site, dizajn i multimedia | 10 | 19. 10. 2005. 10:58 |