(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Imam 3 fajla : header, body i footer.
Header i footer mogu mjenjati, medjutim body gdje je glavna funkcionalnost - ne mogu. Naime, nalazi se par ikonica i linkovi koje bih htio stilizovati i drugacije rasporediti. Sad postoji li nacin, da header zavrsim na neki nacin a footer pocnem na takodje 'specijalan nacin' tako da se sadrzaj body-ja ne vidi? Znaci tamo se nalazi <table>, <div> i par <font> tagova. Mozda neki iframe ili slicno?? Na taj nacin bih svu potrebnu funkcionalnost koja se nalazi u body prenio u jedan (header ili footer) i bila bi onakava 'kakvom je zelim'. Naravno, body ne mogu 'iskljuciti iz priche jer on zapravo povlaci sav mehanizam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Nemoj body jednostavno ukljucivati, nego ga programski ucitaj, izvrsi promjene na njemu i onda prikazi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
skontao sam rjesenje.... gore <div style="display:none"> dole </div> i sve super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() pa ako mozes sve sto ti treba CSS-om, super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ja bih tu umesto DIV stavio obican HTML komentar...
![]()
![]() |
#6 |
majstor
Wrote a book
|
![]() ^^ Jeste ideja.... ali imam na kraju fajla komentar tako da nisam siguran da bi to radilo.. (HTML i ugnezdjeni komentari ili kako se vec zove?)
Ma odustao sam od toga, imam par razlicitih fajlova tipa 'body' tako da ne vrijedi. Usminkao sam malo linkove i text i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Off Topic: a bash sam se pitao odakle misk0-u avatar, kada ono...
![]() |
#8 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Vidi nacrtali i strip po meni
![]() Moj je jos dodatno stilizovan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sakriti tekst od WebKit browsera (Safari, Chrome) | apolo | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 06. 03. 2010. 16:01 |
SEO sadrzaj pitanje | Markok | Marketing i SEO | 1 | 29. 06. 2009. 13:37 |
Kako prebaciti PHP sadrzaj u JS fajl? | misk0 | Sva početnička pitanja | 2 | 20. 04. 2009. 14:06 |
SEO i kopiran sadrzaj preko RSS | ivanhoe | Marketing i SEO | 45 | 14. 06. 2008. 23:19 |