|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Kompanija Frendee d.o.o. je novoosnovana firma koja se bavi Internetom. Novoosnovana je samo firma, a ljudi koji su je osnovali rade već godinama i imaju među klijentima najveće domaće brendove.
Svrha i misija novoosnovane firme je popularizacija Web 2.0 kulture u Srbiji. Da pravimo stvari koje ljudima zaista unapređuju život. Mi shvatamo da je suština Interneta u godini 2007 user expirience, social networking i integracija servisa. Flash i prolazne impresije nije ono čime se ova firma bavi. Sada imamo sve više posla, i trebaju nam novi ljudi. Potrebni su nam CSS / PHP / MYSQL / Javascript developeri koji prate trendove, čitaju prave blogove, i jednostavno savršeno dobro znaju šta znači Web 2.0. Kad kažem "pratiti trendove", to znači da znate šta znače reči kao što su "oblak tagova", Basecamp, Ruby On Rails, Wordpress, itd. Ne morate nužno da radite sa svim tim stvarima, samo da ih niste sada pročitali prvi put u životu. Ako radite u nekom open source frameworku, to je plus. Počnemo saradnju, vidimo kako ide, pretvara se u dugoročniju i stalnu ako je sve ok. Toliko od mene. A sad vi. Izvolite, javite se - ako mislite da ste pravi. Adresa je: jasampravi @ frendee.com Pozdrav, Istok Pavlović managing partner Frendee d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Samo da ne bude nejasnoca, posto ne znam da li je link na Donesi.com metafora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Tako je. Samo blogolika metafora.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Super sročen oglas!
Off Topic: Ali brate Istoče, stvarno se obistinilo ono što si mi rekao jesenas u Nišu, da napuštaš Flash kreativnost i odlaziš u usability vode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: ponekad se zapitam kako utičem na ljude ![]()
![]() |
#6 |
profesionalac
Qualified
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Evo na Dizajn zoni sam napisao opširnije otkud ta odluka:
http://www.dizajnzona.com/forums/ind...howtopic=28426 Naravno, tamo je masa ljudi protiv mene i već su grafički dizajneri krenuli sa pričom "kako to ne valja flash" - za razliku od ovog foruma ![]() Imam utisak da ću u budućnosti mnogo više visiti ovde nego na zoni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Odlican izbor foruma, ali tamo imas jednog coveka cije znanje se ne svodi samo na Flash i iskreno postujem njegove radove.
Suma sumarum,lepo je to sto si video jos nesto pored flash-a,ali tehnologija se ne svodi na to Flash je zlo,Js je keva ili obratno ... sve ima svoju primenu i trenutak .... no sve sam to vec rekao vise puta ,tako da sretno u svakom slucaju.
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Šta reći? Svi mi radimo pomalo za sisate plavuše
![]() Lepo si to napisao, ali teško će da se "primi" tamo. Meni je prosto neverovatno da lik koji je ceo svoj radni vek ulozuio u nesto (i napravio nesto) dozivi ovakvu katarzu i krene from the scratch. Respek' ![]()
![]() |
#9 | |
profesionalac
Qualified
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Upravo sam napisao na zoni pojašnjenje na šta mislim kad kažem "Flash":
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da gresis oko toga da Flash predstavis kao brend koji je cisto okupio dizajnere koji vole da se tu nesto mrda
![]() Osnovna razlika u tome sto Flex ne mogu da koriste ne-programeri,ili ti priuceni dizajneri koji vole gotoAndPlay(); fore i sam timeline. Flash kada mu se pristupi sa layera-a software arhitekte koji zna sta radi,i zasto to radi moze da bude mocan alat sa svim ussability forama o kojima pricas.Jednostavno on moze da bude lep alat za showcase sajtove i industrije tipa zabava,muzika i video ,a za ostale industrije obicno je samo jedan deo sistema ( pogledaj youtube , tu je jedan bitan deo sistema ) .. uzmi sve to u obzir kad pricas o Flash-u.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Frontend Developer/Frontend Application Engineer/System Engineer - SB Genomics | sbg | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 17. 10. 2010. 19:16 |
Dajem se na korišćenje :) - Dizajner/Frontend developer | xippi | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 03. 03. 2009. 22:24 |
Limores is looking for a Web Frontend Developer | xippi | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 20. 02. 2008. 11:54 |
Odličan UI | Ilija Studen | Web design, Layout, User Interface | 30 | 26. 06. 2007. 13:20 |
bigspy backend | dee | PHP | 34 | 23. 05. 2007. 19:53 |