![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Baš sam se začudio kada sam dobio mail za approval, do sada sam samo jedan link imao prodat na herbivorgu na jedan mesec, ali ovaj je kupila domaća firma, što nisam očekivao jer je ceo taj TLA kod mene u stvari eksperiment na koji sam i zaboravio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ja sam se pre više od godinu dana prijavio na TLA, i video da od toga nema 'leba. Pre par nedelja sam ubio TXP, prešao na WP, i nisam ni postavio TLA kôd. Dva dana kasnije stiže mail od TLA:
Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Fora je što kod prodaje ovih linkova nema šta puno da se nadaš, jer su nam sajtovi na srpskom hebiga...
Do sada sam uzeo svega nekih stotinjak dolara preko TLA, baš ispod proseka, ali držim ih tu, valjda će biti bolje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hoce li neko da kaze meni neobavestenom, wtf is TLA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() @dinke: http://www.text-link-ads.com/
Nešto na foru AdSensea, s tom razlikom što ljudi kupuju oglasni prostor BAŠ na tvom sajtu, i što ne dobijaš $0.00002 po kliku već određeni procenat od onoga što je klijent platio TLA-u. @Dragan: A da vidimo sa Bizingerom da pusti neki članak na Tehnopolis, npr. o prednostima reklamiranja da domaćim blogovima? ![]()
![]() |
#8 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Na mom sajtu je trenutna cena linka $25, od kojih meni ide ja mislim $12 (pola ili tako nešto). Beda prava.
![]() Ali kada bi prodao recimo svih deset mesta koliko sam rekao da hoću (deset mesta za linkove) to bi već bilo nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kako tačno to funkcioniše? Odem na TLA, kažem koliko košta link na mom sajtu na mesec dana i kad se neko prijavi dobijem procenat?
Ima li da je neko ovo vozio na sajtu sa sadržajem na engleskom pa da podeli koliko se otprilike može zaraditi?
![]() |
#10 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Jok, cena se odre]uje naspram PRa, Alexe i technoratija valjda.
Pogledaj recimo cifre za businesslogs u ovom članku gde Rundle objavljuje da ga prodaje: http://businesslogs.com/business_log...iness_logs.php |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
moj prvi web site | radakon | Sva početnička pitanja | 4 | 19. 05. 2011. 12:14 |
Prvi maj | kickloop | Opušteno | 2 | 01. 05. 2010. 03:33 |