|
![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() ^ hahaha, da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Gledaj to s ove strane - ko sa Dnevnika završi na linkovanom sajtu jako brzo skonta da je zalutao
![]()
![]() |
#3 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Sad sam konačno naznačio da je taj link sponzorisan da se ne zabuni neko da preporučujem te sajtove ili tako nešto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
expert
Grand Master
|
![]() ja sam bio primljen, medjutim, dok jos nisam imao nikakvih ponuda za link - ipak su se pojavljivale reklame - jel to normalno?
ako da, to je nevidjena glupos' ![]() u medjuvremenu sam obrisao njihov kod i sad malo, malo, pa mi pisu, stavi kod da ti damo pare ![]() edit: inace, sto se filtriranja linkova tice: ima opcija da moraju svi linkovi (sajtovi) biti odobreni od tebe, tako da ako necete da se neki konkurent reklamira na vasem sajtu, a vi mu lepo ne dozvolite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
expert
Grand Master
|
![]() Citat:
"Please note that there should be a test ad now on your site, reading, "Test Link Ad". That test ad will disappear in 12 hours. Please note that when the test message goes away there will be no links showing until we sell ads off your website. " verovatno je tad bio neki bug, sta li |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Sad sam dobio obavestenje da je neko kupio link na mom sajtu. Jos uvek cekam da se pojavi.
Ne mogu da nadjem gde se vrsi moderacija da ga odbijem ako mi se ne dopada. ![]() Dobicu citavih $16.50, a stavio sam cenu linka na $55. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
moj prvi web site | radakon | Sva početnička pitanja | 4 | 19. 05. 2011. 12:14 |
Prvi maj | kickloop | Opušteno | 2 | 01. 05. 2010. 03:33 |