Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ukoliko neko oce da prodje jos jeftinije, tj upola cene za pozive ka zapadu:
http://www.wengophone.com/index.php/aboutcallout S tim da je starija verzija softvera imala ponekih bugova, nadam se da su ispravili u ovoj novoj (2.0).
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 08. 03. 2007. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Svidja mi se kako je Wengo uradio uporednu tabelu i sa procentima koliko se ustede. Tek se tad vidi koliko je Skype skup.
Inace, niko ne spominje Voipbuster a oni nude besplatne landline pozive ka mnogim poznatim zemljama. Da li preporucujete njih? Ne toliko za placanje, koliko za sigurnost unetih podataka kartice, jer mi je malo neobicno kako nude toliko besplatnih landline poziva jos ako imaju i kvalitetan zvuk.
![]() |
#3 | ||
old school
Professional
|
![]() Citat:
Citat:
U medjuvremenu, nasao sam jedno sasvim solidno resenje, mada mi je jedini problem nacin placanja (ali sam i to na putu da razresim, na svoju veliku srecu ![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koju sifru delatnosti koristite??? | gaganed | e-Business | 18 | 09. 11. 2011. 15:01 |
API za web aplikaciju | Ilija Studen | Planiranje i usability | 22 | 07. 07. 2006. 08:54 |
koju klasu za pdf? | Blood | PHP | 14 | 15. 05. 2006. 13:17 |
Koju vezu koristite? | Dejan Bizinger | Opušteno | 44 | 13. 01. 2006. 01:07 |
Kako zastititi perl aplikaciju? | MorenoArdohain | Programiranje | 1 | 18. 10. 2005. 13:39 |