(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ja sam se možda malo nejasno izrazio, prethodni post se nije odnosio samo na ovaj slučaj, govorio sam uopšteno.
Dok ovaj tvoj predlog zaista na prvi pogled nije hack, ali nije ni dobro rešenje jer iskorišćava IEovo odstupanje od standarda po kome se renderuju elementi na stranici, tako da kada pogledaš na kraju i jeste u neku ruku hack. ![]() Kada mu triggeruješ hasLayout počne da se ponaša kao normalan browser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() u pravu si
![]() tnx
![]() |
#13 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Da, hvala Dragane, radi napokon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Meni je drago da to radi, ali ne vidim ovo kao 'regularan nacin' vec isto kao 'hack' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Zato tu osobinu primeniš na željene elemente kroz kondicionalni komentar da ga vidi samo IE. Inače i hasLayout je IE specific, tako da mu samo na taj način i možeš doskočiti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() cisto ako nekom zatreba, upravo sam imao slican problem: meni napravljen od unordered liste, pri cemu je na linkove unutar <li> elemenata stavljena negativna margina i IE naravno odbija da to prikaze (odseca deo koji ide u minus). Trikovi sa zoom:1 ili height:1% nisu pomogli..
Posle malo experimentisanja sam provalio da je resenje da se stavi position:relative na link koji ima negativnu marginu... eto cisto ako nekom nekad zatreba, da zna... ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Check-List & Sistematizacija | kai | e-Business | 4 | 21. 12. 2009. 21:14 |
MySQL Countries list | cvele | Code snippets | 7 | 06. 08. 2008. 21:05 |
mailing list | misko_ | Komunikacije | 2 | 22. 12. 2007. 17:14 |
PayPal list of countries | bluesman | e-Business | 27 | 20. 01. 2007. 14:49 |
list-style-image i IE | hana | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 22. 06. 2005. 15:00 |