![]() |
#11 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nije to poenta, poenta je da ih ja "only handfull" (sto bi onomad na RTS-u rekli "šačica"), a kada gledas ko sta pise po forumima, ispade Srbija programerski eldorado.
![]() |
#12 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() a i mozda ste malo preterali sa zahtevima... kapiram da je to najveci sajt u zemlji, ali opet nismo mi toliko velika zemlja da imamo ljudi sa tolikim znanjem za na lopatu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() @cvele: Jos uvek aktuelni administrator mi je rekao da doneses dve gajbe piva
![]() @Eniac: Nisu to neki uslovi, manje-vise standardne stvari koje treba da zna jedan web administrator Cak je i SSS dovoljna ![]()
![]() |
#14 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() da to sam hteo da napomenem da je SSS prednost... jer na FonForumu je bila prica o tome da li postoji trenutno student FONa koji bi moga ovo da radi... tesko... bas bas, a kao vodeci fax ili sta vec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 2
20 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() vodeci u cemu, ako smem da pitam?
p.s. oglas je neozbiljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() @Eniac : pazi sta pricas , nije ovo teatar Fon-a ... ovde ima i ozbiljne gospode
![]()
![]() |
#17 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() @Dejan bah sad sam se smorio no nema veze
![]() errrm da to za kvalitetne ljude sam ja pricao pre izvesnog vremena kada sam u bivsoj firmi drzao konkurs za web developere. Posle ostavljanja oglasa na svim mogucim i nemogucim mestima, na internetu i van njega, kao i zvanjem ljudi cije smo CV nasli na konkurs se prijavilo oko 150 ljudi. Ja sam bio odusevljen reko nacicemo makar 5 dobrih, kad ono nijedan :/ Na kraju je primljen decko koji se time nije ni bavio ali sam procenio da ce najlakse da nauci *tear*. Poslednja izmena od cvele : 03. 04. 2007. u 07:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
Inace sanse da se nadje neko odavde ko isunjava sve uslove a da je trenutno availabile - veeeeoma mrshave ![]() znaci ostaju tri varijante: - cekanje - "otkup" nekog ko vec radi negde drugde - zaposljavanje nekog ko "ne zna bas sve, ali izgleda normalno"... cenim da ce biti varijanta 1, eventualno 3 (mada i ona zahteva dosta srece) [takodje govorim iz perspektive nekog ko se nagledao konkursa na sadasnjem poslu] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ili da dovedu nekog sa strane...
Off Topic: izvinjavam se za FON, na trenutak sam pomislio da mi mama cita forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ISP i DNS problemi, dokle vishe.. | ivanhoe | Domain Name Service (DNS) | 6 | 11. 01. 2012. 18:19 |
Dokle ? | deda | Istine i zablude | 22 | 23. 11. 2009. 15:23 |
Radno vrijeme: dokle više? | mungos | Opušteno | 27 | 14. 12. 2006. 10:13 |
Dokle? | Ilija Studen | Opušteno | 32 | 15. 06. 2006. 11:44 |
Dokle, bre, dokle? :) | Milos Vukotic | Web design, Layout, User Interface | 19 | 02. 03. 2006. 01:13 |