(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
1337 freak
Na probnom radu
|
![]() Evo posle 3 nedelja ti odgovaram, nadam se da nije kasno
![]() Ja sam nesto slicno radio sa sa wz_tooltipom i PHPom. Meni je PHP sluzio za listanje sadrzaja direktorijuma (tj. listanje slika) i dobijanje informacija o slici (width, height, velicina i sl.). Bazu nisam koristio jer nije bilo potrebe za tim, ali verujem da ti koristis za komentare o slici. U sustini nebitno je sta koristis. Mogao bi da nam posaljes taj tvoj kod pa da vidimo gde gresis, pa da pokusamo da ispravimo to. Ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() Napisao sam na kraju svoj neki kod, nije savrsen ali sam nasao kompromis neki sa klijentima. Elem, menu se ne pojavljuje na poziciji gde je mis, vec je fixsiran za gornji levi ugao slike. Klijentima se ta ideja cak i vise svidela, zadovoljni oni, zadovoljan ja
![]() Hvala u svakom slucaju..
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[css menu] List, hover | Ivan | Sva početnička pitanja | 6 | 26. 01. 2008. 23:30 |
koji JS menu koristite? | dootzky | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 17. 11. 2006. 21:32 |
Problem sa menu-em u Safari-ju | blogowski | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 24. 01. 2006. 18:34 |
cudan zahtev, list / menu | [nq] | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 13 | 18. 10. 2005. 13:43 |
CSS tooltip | xippi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 28. 06. 2005. 19:21 |