|
Programiranje Java, Perl, VB, ASP, .NET, C, C++, Pascal, Delphi Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() a da instaliras sve, pa onda deinstaliras visak programa?
Obicno te dodatne aplikacije mogu da se deinstaliraju, a da drajveri ostanu citavi...
![]() |
#2 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.04.2007
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Izgleda da me nisi najbolje razumeo. Nije uopšte problem ukloniti propratne aplikacije, u instaleru sofrvera za kameru, postoji opcija da se izabere samo drajver, ali moj klijent hoće da se tokom instalacije programa koju ja pravim instalira i drajver za određenu kamericu koju će on ugrađivati u neki čudni uređaj za snimanje nekih cevi ili tako nešto. I verovatno ne želi da neki njegovi budući kupci znaju da je u suštini svega toga samo jedna veb kamera. Mislim, problem jeste istripovan, ali šta da se radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() A neka silent cutom instalacija drajvera, eventualno sa šarenim modalnim prozorom preko svega?
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nisi ti mene shvatio, mislio sam da snimis stanje na sistemu nakon sto uklonis visak programa, i tako izbegnes gomilu izmena na registriju koje te ne zanimaju... ma nije ni bitno, najbolje je verovatno da nadjete neku kameru sa minimalistickim propratnim softwareom, ili mozda cak neku koja radi sa MS generic driverima...
![]() |
#5 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Pa ako mozes tokom instalacije tog originalnog software-a za kameru da odaberes samo driver onda ukljuci neki od programa za monitoring izmjena i prati koje izmjene i instalacije treba da uradis za instalaciju drivera. Ako ih ima puno, boze moj, tako mora ili mjenjaj uredjaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.04.2007
Hvala: 2
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |