|
Programiranje Java, Perl, VB, ASP, .NET, C, C++, Pascal, Delphi Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() blah, moram i ja da se javim, na ovom laptopu koji koristim za posao je iskljucivo legalan software.. delom placen, delom free/open-source resenja...
ali nije to bitno, bitno je nesto drugo... software naprosto ne treba da kosta 10 jura, to je problem... nema smisla obarati cene (i time klati konkurenciju), a onda to koristiti kao opravdanje da drugim ljudima krades njihove proizvode.. onda se pojave neki Indijci ili Rusi koji ce drmnu to tvoje pa da ga valjaju za $5, pa tako ukrug.. na kraju smo svi koji smo u tom poslu na steti...
#2 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() ne treba softver da kosta 10 eura ali ne mora ni Bill Gates da ima basnoslovne sume, to je takodje neeticnost, nerealna je cena Viste i ostalih paketa koji inkasiraju milijarde
softver je realno preskup, zaradjuju se prevelike pare ali takva je ekonomija koja vlada, i svi su takvi od koka kole do nike i ostalih nisi ti neetican ali ne moras postavljati warez linkove ovde ako je zabranjeno, samo pristojno ponasanje i sve je ok
#3 | ||
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Verujem da bi ovde trebao jedan LOCK!!!
#5 |
majstor
Wrote a book
|
![]() da, zaboravih reci .... pocinje da lici na avocacy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() LOL
blago tebi misko ceo svet ide ka open source-u i dostupnijem softveru tvoj nacin razmisljanja i poredjenja mi se dopadaju ali ja ne razmisljam tako i drago mi je zbog toga vodoinstalateri i programeri ![]() lose li im je mozilla fondacija, sve dzabe a opet uzimaju kesh po tebi onaj ko pravi besplatan sofver ne moze da zaradi kalup misko
#7 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Ne da pocinje, vec jeste...
#8 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Oni su odlucili da nece praviti OS software vec ce ga naplacivati i to je tako. Prave ljudi aute, zgrade, software i prodaju... ne kradu, ne varaju, ne pljackaju. I...? Argumenti? |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Da se ogradim: ja pravim softver i hoću da budem bogat zahvaljujući svome radu. To što postoji izuzetno uticajna grupa ljudi koja tvrdi da bi software trebao da bude slobodan apsolutno ne znači da su i u pravu. Istina je negde između ![]()
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 24. 05. 2007. u 12:18. |
|
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebna pomoc monitor ili... | BRATISLAV | Hardware | 5 | 30. 12. 2007. 16:30 |
Ensim - pomoc potrebna | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 1 | 27. 07. 2006. 09:47 |
ITNO..potrebna pomoc | conica | Web site, dizajn i multimedia | 2 | 07. 05. 2006. 03:27 |
potrebna pomoc oko SQL upita | ivanhoe | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 4 | 10. 02. 2006. 17:09 |