Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.10.2006
Hvala: 2
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ne mogu da verujem......veca katastrofa od ovoga bi bila kada bi on uspeo da zadrzi posao posle ovoga. Ako je normalan trebao bi barem da da otkaz......strasno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Jooooj pa ovo je genijalno
![]() Srbijoooooooooooooooooooooooooooo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Pa izgleda da je to najnoviji trend, prvo tijanić (pijanić), pa evo ga i cekić.
![]() SRBIJA ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Gleao sam ga u Poligrafu i nisam mogao da verujem da se covek usudio da dodje u emisiju pijan ko letva... sve sam cekao da ga Jugoslav na kraju pita: "Izvinite, a jeste li vi pijani?"
U svakom slucaju bio je dobar humoristicki program i svima je jasno ko i kako vodi RRA. ![]()
![]() |
#6 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() joj...
![]() mogu da kazem da to nije istina, i mediji i propaganda, to sto kazu, to jednostavno nije istina... ![]() dobro je ovo, ja sve vreme ocekujem kad ce da spomene verana matica ("srpskog teda tarnera") i familiju mu uzu i siru, i da uhvati nesrecnog cosica za gusu, ali se izgleda malo opametio i sa skivija presao na manje agresivne supstance... @maksim: koji crni otkaz, ocigledno ne pratis lik i delo gospodina cekica. ja sam imao tu cast da mi on bude poslodavac neke dve godine, i ovo ovde je jedno jagnje umiljato naspram onoga cega sam se ja za tih dve godine nagledao i naslusao... Poslednja izmena od japan : 04. 06. 2007. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() Moj cimer i ja smo gledali ovu emisiju uzivo! Iskidali smo se od smeha! Da sam ja bio na mestu Jugoslava odbio bih da uradim emisiju sa njim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Future of Search - Peter Norvig Interview | MrSteel | Linkovi | 0 | 17. 07. 2007. 10:05 |
Sxsw 2007 | mungos | Opušteno | 0 | 16. 03. 2007. 13:32 |
office 2007 | chux | Opušteno | 7 | 21. 11. 2006. 14:01 |