![]() |
#11 |
SEO expert
Certified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Sad vidim stranicu u top 3.
To je do data centra, zavisi iz kojeg si mjesta tako gadjas data centar.
![]() |
#12 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() hm... taj PR mi nikako nije jasan u vezi mog bloga... interesuje me da li svi blogovi na bloggeru imaju PR4?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
novi član
Datum učlanjenja: 09.01.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Izgleda da sam bio malo nejasan oko jednog pitanja.
Skoro sam gledao na alexi po njemu naj sajtove i za svaki sajt se moglo videti broj linkova ka tom sajtu npr nadlanu.com ima samo 64 linka. Dok neki prelaze 300.000 pa sam pitao da li postoi neki program koi bi ti reko broj linkova ka tvom sajtu kao i adrese sa koih ti linkovi dovaze, njihov Pr. itd. To bi pomoglo svima nama jer ne bi morali da idemo da proveravamo da li je nas link tu i tu i mogli bi se zastititi od neprijateljskih linkova. I da li je Pr. konkretno ove strane 0.15 ili veci i kako mozemo da znamo kad je nula tacnije da strana nije linkovana. i kako prepoznati farmu i zaobici je |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zoran Mihailović
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2006
Hvala: 1
259 "Hvala" u 1 poruci
![]() ![]() ![]() |
![]() Najpriblizniji broj linkova ka stranama daje Yahoo! SiteExplorer.
Za "current PR" (ne "toolbar PR") postoji puno raznih tool-ova, ali nista nije pouzdano, jer Google ne otkriva sve linkove koje je nasao ka tvom sajtu/stranici (preko link: operatora). Ali o ovome se pise na hiljadama sajtova, posebno onima posvecenim seo tematici, pa trazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() http://www.smashingmagazine.com/2007...know-about-it/
Evo malo opsirnije price o racunanju i funkcionisanju PR-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.10.2006
Hvala: 2
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Strasan tekst.....ovo je obavezno stivo za sve...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
računanje sistema na tiketu pomoću ASP.NET | sondlic | Programiranje | 5 | 14. 04. 2009. 14:09 |
Boolean vrednost u bazi | Dušan Dželebdžić | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 19. 07. 2008. 18:38 |
Letnje računanje vremena na Windows ? | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 11 | 01. 04. 2008. 00:21 |
vrednost 2 domena ? | bukovski | e-Business | 24 | 16. 03. 2007. 21:20 |
Upit: daj kolonu x ako kolona2 ima vrednost x | Dzordz | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 2 | 03. 05. 2006. 12:09 |