![]() |
#1 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Na pomolu jos jedna "Internet Afera", ovaj put u vezi izrade sajta naseg dragog predsednika
![]() part 1 http://blog.b92.net/text/25/www.predsednik.yu/ part 2 http://blog.b92.net/text/76/www.pred....yu%20%282%29/ [edit]Sredio linkove posto su na b92 bili promenjeni[/edit] Poslednja izmena od dinke : 06. 06. 2007. u 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() 450 soma dinara
lepo lepo sasvim se lepo vidi da je namestaljka, lopovi i prevaranti standardni i sta sad kad dodje drugi predsednik, nije on bas dozivotni, sta cemo onda, pravice DSS novu prezentaciju za novih 450 soma ccc juce sam gledao naseg ekstra istoricara, kovrdzavog mislim da se Krunoslav zove ali moguce i da sam lupio pricao je kako se ranije kralo i kako ovi kradu ipak malo manje uvek se bavio cinjenicama pa je i sinoc bas lepo ispricao pricu a zadnja recenica : "Verovali ili ne u administraciji jos uvek ima postenih ljudi" ![]()
![]() |
#3 |
Web designer
Professional
|
![]() Te linkove nece da otvori, ali sam nasao...
http://blog.b92.net/text/76/www.pred....yu%20%282%29/ Anyway, lopovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Ja juče pokušah da otvorim istu temu ali moderatori je nisu pustili... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo, sredio sam linkove, posto ih je b92 promenio prilikom redizajna bloga!?
@jablan Moja tema je vec bila otvorena, verovatno ti je zbog toga neko od modova ugasio tvoju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Kad uporedim fmt.gov.yu i ovaj sajt, tesko da su oni prosli bolje od mene. Hi, hi
![]()
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Jablane, juče si zakasnio sa temom par sati posle dinketa, čak vam je bio identičan naslov i obojica ste stavili ista dva linka ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nisu to tako nerealne pare za taj profil sajta, ja bih trazio istu cifru...
![]() a i nije problem u ceni, nego to sto izgleda da nije bilo tendera, sto je krsenje zakona...nazalost to je smesno u odnosu na neke druge prevare i namestanja koja DS ekipa trenutno izvodi u Bgd, tipa Verano centra u Ruzveltovoj gde su iskopali 5 spratova, a nisu imali dozvolu ni za jedan sprat od zemljom, i slicno... ali ajde da ne politiziramo DPT ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|