|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() @ivanhoe
e vidis - znam za to - i citao sam i pre par nedelja nesto vezano za google pretragu - ali kako ja da stavim "puno dootzky linkova" na svoj sajt, kada je sajt sam po sebi prilicno "prazan", i nema puno "tekstova". to je bukvalno mini-online-CV. i sta sad? :P nemam puno linkova, ni puno tekstova, ali mi se domen zove tacno kao rec koju pretrazujem u guglu, i zato me google rangira na 14. mesto? ![]() ako bi postojao sajt "scoobyDoobyDoo", i ja to ukucam u gugl, ocekujem da to PRVO iskoci. tako obicno i jeste, cak iako na tom sajtu ima puno slika iz tog crtaca i nema ni tekstova ni linkova i bla bla. tripozno. ali hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google vs. Microsoft vs. Yahoo! (was Google placa milijardu dolara za 5% AOL) | Dejan Bizinger | e-Business | 105 | 04. 12. 2006. 13:06 |
Realizacija pretrage | Ilija Studen | Planiranje i usability | 7 | 13. 06. 2006. 12:47 |
SQL (sve baze) = nema binarne pretrage? | bojan_bozovic | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 20 | 12. 03. 2006. 00:38 |
Januarske pretrage | Srpko | Marketing i SEO | 3 | 01. 02. 2006. 13:27 |
Razliciti rezultati za pretrage u mnozini | cvele | Marketing i SEO | 0 | 18. 10. 2005. 02:17 |