![]() |
#21 | ||
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Sticajem okolnosti, prvi laptop na kome sam radio duži vremenski period je bio Apple PowerBook. Posle rada na Appleovom notebooku, ama baš nikako ne mogu da se odušeljavam raznim ThinkPadovima, Toshibama i HP-ovima. Kao što je već rečeno o MBP-u, jedino kvalitetom ekrana i samim dizajnom može koliko toliko da mu parira Sony Vaio. Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
![]() MBP na 2 nedelje!? Posle te 2 nedelje ni je dan drugi ne bih mogao da kupim!
Koliko u Merkatoru kosta jedan notebook slicnih konfiguracija kao Acer Aspire koji sam gore naveo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
Moj izbor bi bio izmedju 3 opcije: 1. MBP - sve na mestu - otvaranje sa parama 2. Sony - dobre performanse i ekran - dosta para 3. Bilo koji drugi pc - dobre performanse, osrednji ekran - malo para (ovde idu hp, F&S, Toshiba, IBM, Acer, ostali) Poenta bi na kraju bila, ko nece mbp i sony, sve ostalo je dosta slicno, znaci za kintu koju hocete da date trazite najbolje performanse bez obzira na brend. Poslednja izmena od milano : 25. 04. 2007. u 18:26. |
|
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje milano za poruku: |
![]() |
#24 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() EDIT: Sad vidim poruku Relax-a, verovatno bi se upravo to desilo ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
profesionalac
Professional
|
![]() MacBook je priblizhnih performansi, ali dosta jeftiniji. Plus jako jako dobar battery life (jer nema GPU) i takodje jako kvalitetno napravljen.
Uzmesh samo veci hard od standardnog, ubacish OSX i Windows, i shta ce ti vishe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() MacBook - Core 2 Duo, 1GB RAM-a, 80GB HDD, 13" ekran je oko 1500 eura kod nas, ali mora beo. Crni je rezervisan za top model iz ponude koji košta blizu 2K eura što je baš previše za takav laptop. Dobra stvar kod MacBooka je što je baš malen i lagan. Dosta jak i krajnje praktičan računar ako ti ne treba baš ultra jak računar (za 3D i slični zahvati).
Nabavljati Mac u Srbiji se ne isplati. Ako imaš varijantu da ti ga neko donese iz USA onda super, ali cene u Srbiji su jednostavno bezobrazne što reče Dinke.
![]() |
#27 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Jos jedan glas za MacBook ako ne moze MBP.
"Pro" deo ide na bolju graficku karticu, 3GB RAMa (za 1 vise od MB), veci ekran (sto nije problem ako koristis eksterni monitor) i dodatni FireWire 800 (samo 400 na MB).
38one // del.icio.us // A Proud Member // Logology // DNA // LogoLounge // aFolio Poslednja izmena od Denis_Radenkovic : 26. 04. 2007. u 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Samo da ostavim epilog, danas sam kupio Fujitsu Siemens Amilo Pi1505 sa Vista Premium, pa da vidimo. U međuvremenu mi je malo opala platežna moć pa sam odustao od core2due već sam uzeo običan core duo, bitnije mi je bilo da ima 1GB RAM i da nije preko 1000 eur.
![]()
![]() |
#30 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da dodam da sam namerno ostavio link do sajta prodavnice umesto do sajta proizvodaca jer sam bio prijatno iznenadje ne samo azurnoscu sajta (za razliku od konkurencije koja drzi proizvode koje vise ne prodaju i cene stare 6 meseci) nego i prodavcima koji bar znaju sta prodaju i nisu "skupljeni sa ulice".
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Laptop se restartuje | hypo | Hardware | 11 | 10. 06. 2010. 23:00 |
Preporuka za laptop do 60.000 din | [nq] | Hardware | 32 | 05. 09. 2008. 11:49 |
Hladnoca i laptop. | [nq] | Opušteno | 27 | 30. 11. 2006. 14:53 |
Help Me Buy a Laptop! | Petar Marić | Opušteno | 13 | 25. 11. 2006. 08:05 |
Laptop dilema | [nq] | Opušteno | 17 | 04. 09. 2006. 20:30 |