![]() |
#21 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Jel planirate RSS feed sa poslovima?
![]() |
#22 |
član
Certified
|
![]() Svidja mi se kako je uradjen sajt. Pregledan na prvi pogled.
Jedino mi malo neozbiljno izgleda recenica "Dosta je sporog atacch-ovanja i slanja CV-a " Mozda si mogao neki drugi izraz da upotrebis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() RSS naravno, u pripremi kao i wap. Uočili smo još par sitnici i intenzivno radimo na tome...
"Dosta je bilo attachovanja CV-a" - može neki predlog za tu rečenicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
član
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Druga stvar, kada neko postavi upit onocekuje da vidi rezultate upita, a vas interfejs zbunjuje korsinika i on mora da trazi po ekranu gde su ti rezultati sto ih ocekuje, jer mu se umesto ocekivanog prikazuje ponuda za konkretan posao. REcimo, moja prva reakcija na rezultat pretrage je bila pretpsotavka da ste odmah prikazali detalej o svim poslovima i da treba da skrolujem nanize da vidim podatke o sledecim poslovim, kad ono nije to... Citat:
Kao poslodavac, ja takve zaista ne zelim ni da vidim, platili oni za to ili ne.
![]() |
![]() |
#26 |
profesionalac
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Pedja, hvala na komentarima, razmotricemo tvoj predlog da ukinemo automatsko apliciranje.
Sad intezivno radimo na dodavanju polja za kljucne reci i izboru vise kategorija pri pretrazi konkursa kao i upis u vise kategorija pre kreiranju CV-a. PS. Prijatelj nam je uradio logo tako da smo skroz zadovoljni, usvojili ga da ne bismo gubili vreme na brendiranju samog sajta. Hvala jos jednom na komentarima, zaista su nam od velike koristi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.10.2006
Hvala: 2
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Pozdravljam projekat. Kao sto je neko vec rekao vrlo pregledan sajt i tu nema reci, ali imam jednu zamerku.
Ono sto je mene zbunilo (iako posle par sekundi shvatim da sam pogresio) je slicica koja se pojavljuje kada se listaju CV-iji. Recimo tvoj CV je OK jer si postavio sliku, ali brdo drugih CVija u bazi nema sliku, tako da mi oko odmah "skoci" na slicicu sa leve strane, i naravno moj primitivan mozak odmah poveze ovu sliciu sa onim sto citam.....nadam se da me razumes.... Ovo bi trebali da popravite, kako ne bi bilo: "Ja zaposlio plavusu za sekretaricu a oni mi poslali Milojka " Poslednja izmena od maksim : 20. 06. 2007. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
profesionalac
Professional
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Veruj mi da je slika 50% CV-a. Jer se i poslodavci tako ponasaju... Na forumu smo to i objasnili, i kako se cropuje slika a lako se i postavlja...
Polako, sve ce doci na svoje ![]() Pogledajte Alexandru Stevanovic na 4. strani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Htjedoh i ja to pitati kad sam procitao recenicu "Veruj mi da je slika 50% CV-a."
Mozda je bolje pitanje "Sta rece???????????" (upitnici objasnjavaju facu) Edit: Ustvari, ima to smisla, u nekim poslovima. Recimo trbusna plesacica, "poslovna pratnja", foto-model, ribice za standove sajmova automobila, erotike i slicno, ali mislim da se tvoj sajt ne bavi bas tim poslovima. Poslednja izmena od misk0 : 20. 06. 2007. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
AdSense oglasi se ne prikazuju... | bOkIcA | Sva početnička pitanja | 5 | 16. 02. 2009. 14:52 |