|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() A da setujes root password?
Kôd:
mysqladmin.exe password NOVI_ROOT_PASS
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Pa mozes iz phpMyAdmina da namestis password za root. Udjes u Privileges, i tu editujes root nalog i setujes mu password.
Takodje tu u privileges mozes da dodas novog korisnika koji ce npr imati privilegije da pristupa samo odredjenoj bazi i mozes mu zadati ogranicenja pri izvrsavanju upita.
![]() |
#3 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.06.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Hvala, dobro sam proradio po tome i aplikacija mi radi ok kad u korisnickim pravima stavim samo SELECT, INSERT, UPDATE i morao sam i DELETE, brisanja pogresno unetog podatka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Saveti oko MySQL tabela i ovaj put u letu :) narvno | martinluter | Sva početnička pitanja | 2 | 05. 06. 2009. 00:37 |
Zastita mySQL baze | SadClown | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 5 | 21. 10. 2007. 21:38 |
Čime testirate MySQL baze? | dee | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 7 | 10. 10. 2006. 23:48 |
Eksport i import MySQL baze | Dragan Babić | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 18 | 13. 08. 2006. 12:28 |
MySql - char vs. other za što bolju optimizaciju tabela | adelante | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 13 | 22. 01. 2006. 13:26 |