![]() |
#51 | |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Citat:
Offline promocija je nesto sto se radi kada vise nemas cost-effective izvore saobracaja ili kad imas novac koji hoces da operes. U prevodu, 7000 din za flajere je bacen novac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Slažem se, ali postoje različiti načini za to. Ni promocija na Internetu nije bacanje para ali uvek se desi da neko promaši ciljani auditorijum
![]() Dok je kampanja bila u punoj snazi moj brat je svakodnevno posećivao taj sajt, nedelju dana nakon uklanjanja reklama iz novina nije mogao ni imena da se seti. Pare nisu uvek samo za bilborde i novine. Ima nešto što se zove brend, a oni to sa svojim kapitalom nisu uspeli da naprave. Kao što je McKracken rekao to se više može nazvati pranje para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Zato sto im je sranje koncept ali o tom potom
![]() Slazem se sa McKrackenom za flajere, dosta su neefikasni, mali je procenat ljudi koji ih procita a i oni koji ga procitaju ga bace, bolja mi je fora da se recimo naprave bookmarks za knjige i da se dele na fakultetima. No ja ostajem pri stavu da je najbolje da se kontaktiraju studentske organizacije koje se bave slicnim stvarima i da se na neki nacin ostvari saradnja. IAESTA, BEST, AIESEC, ESTIEM i slicne mogu da ti donesu dosta ljudi na sajt. A sa druge strane ako se pojavis recimo kao neki sponzor necega sto oni organizuju bice ime tvog sajta na svim stampanim materijalima, sto moze takodje da bude dosta ok... Jedino sto ovo moze da predje 1000 eur |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li biste platili 1000+ eur za radni sto? | teknoledge | Opušteno | 50 | 10. 11. 2010. 16:13 |
(Politička) Internet kampanja | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 6 | 08. 01. 2008. 17:41 |
Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 09:17 |