e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Pricam iz svog iskustva, 3 puta sam dobio u tom roku.
![]() |
#2 |
profesionalac
Professional
|
![]() Ja sam prvu karticu dobio za nekih 30 dana - na adresu u BiH - Banja Luka.
Sto se tice Epassporta zadovoljan sam - izuzev famozne crne liste na kojoj je i BiH kao i Srbija - pa je problem kad nekom treba otvoriti racun.. Ali i za to postoji rjesenje - ![]() Najbolje je ako imate nekog u zapadno evropskim zemljama Njemacka, Francuska, UK itd.. kome vjerujete, otvorite nalog na njegovo ime i adresu i on vam posalje karticu..
![]() |
#3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Nisam ranije znao o epassporte.
Ako sam dobro razumeo 1. Izvadim karticu 2. Musterija mi plati preko kartice 3. Dizem na ATM bez placanja poreza posto vlasti ovde nemaju pojma o toj zaradi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 11
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Tako nekako. Problem je (barem meni) sto odmah dobijas virtuelnu karticu (za online placanja), a tek kad platis 35usd salju ti i plastiku (koja stize za dve nedelje ili dva meseca, iskustva su razlicita)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
|
![]() Tacno tako - provizija je malo veca nego na standardnim cc - ali se isplati posto poreska nema nikakav uvid u to - ali naravno postoje mjesecni limit - slanje / primanje - mislim da je oko 5k USD
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
httpool - iskustva | Milan G. | Marketing i SEO | 38 | 23. 10. 2010. 20:59 |
epassporte is done? | dinke | e-Business | 27 | 05. 10. 2010. 16:01 |
Iskustva sa Silverstripe CMS | SiniX | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 27. 01. 2010. 23:49 |
ePassporte ili Wire | markos | e-Business | 3 | 06. 10. 2007. 16:34 |