![]() |
#41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() hehe, izgleda da bas svi slikaju te galebove
![]()
![]() |
#42 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ja bio u "Čikagi". Prilažem pogled sa Hancock Tower-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Hehe, i ja volim da fotografisem galebove, a i super su mi ptice, lice mi po prirodi na ljude.
Izgleda da je DPT ove godine skoro obisao svet ![]() @dinke: ja u Herceg Novom koristim dial up, posto u stanu koji iznajmljujemo ima telefon. Inace u sve vise kafica imas hotspotove.
![]() |
#45 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Ja bio u rodnoj grudi....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Za takve su mesta kao Paros, Ios, Mikonos, tako da je sve relativno kada se prave top liste. Znam samo jedno da sto se tice Tasosa, lepo je ali me nista nije nateralo da pomislim da cu neke godine doci ponovo. Recimo, kada vec pricamo geek, na Tasosu ne postoji ni jedna wireless mreza (to nema nikakve veze sa ovim sto sam rekao da necu dolaziti ponovo, cisto napominjem da znate ako je nekome to bitno).
![]() |
![]() |
#48 |
expert
Grand Master
|
![]() hehe
tema sa fotkama, pa moram da se ukljucim ![]() bio u Nesebru krajem proleca - milina, nema turista, bas opusteno (bio na foto seminaru) fotke odatle - bila neka takmichenja ![]() posle sam za 4-5 dana bio u ... opet Nesebru ![]() ici cu sigurno za neki wikend na juzno bugarsko more, tamo se jos moze naci poneka (polu)ocuvana plaza i netaknuta priroda (za razliku od popularnijih destinacija, koje su sad, nazalost, prezatrpana hotelima izgradjenim direktno na plazi). mozda najzad odem do nekih od onih seoca koje mi je preporucio jedan friend (fotograf) - skroz juzno (ne secam se imena, imam ih negde zapisane, al ne znam sad gde ![]() ili mozda na jedno tursko ostrvce (opet blizu bug. granice) - ima samo 2-3 sela i nevine plaze, a nikakav turizam. Ekstra. vidim, dosta programera voli da fotka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Kiten i Primorsko, to je skoro pored turske granice, mnogo bolje mesto nego ona izvikana letovalista severno od Nesebara. Nesebar je ubedljivo najkulturnije mesto u Bugarskoj.
![]() |
#50 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Citat:
![]() Na more idem prvenstveno radi odmora, tako da mi je mnogo bitnije da mi bude prijatno dok se izležavam na plaži, da je dobar prevoz po ostrvu, i da ima šta da se vidi. Mesta za divljanje ima dovoljno i ovde ![]() Što se Tasosa konkretno tiče, Makrjamos bungalovi imaju odličnu plažu, Limenarija je fina za jednodnevni izlet, a u povratku obavezno treba popiti kafu u Panagiji. Ni Kavala nije daleko, a ume dobro da dođe ako se uželiš civilizacije. Kiklade (Santorini, Mikonos, Paros & co.) još nisam video. Hteo bih da ih obiđem, ali u okviru neke Island Hopping ture, ne deluju mi kao prijatna mesta za duži boravak. A za takvu turu treba dosta "vremena", možda za koju godinu, kad se obogatim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nekada su bili asovi a sada ih vise nema | Miloje Sekulic | Opušteno | 8 | 02. 04. 2010. 17:54 |
Gdje kupujete SSL cert? | misk0 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 10 | 12. 01. 2009. 22:14 |
Godisnji odmor i sajt | zira | Opušteno | 6 | 10. 06. 2008. 15:41 |
Potreban odmor :) | bluesman | Opušteno | 1 | 28. 02. 2007. 21:44 |
Da vidimo gdje smo... | dee | Opušteno | 13 | 03. 01. 2007. 16:14 |