e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Sve zavisi od klijenta i projekta:
1. za manje projekte (staticki sajtovi, sajt + cms itd.) se klijent javlja po preporuci 2. za vece projekte (cms, extranet, intranet) za cije dobijanje je potrebna zvanicna preporuka i obavezan konkurs, dobijam obavestenje da se prijavim. Prolazim kompletnu proceduru prezentacije i intervjuisanja i nakon potpisivanja ugovora se zapocinje rad. Na sta tacno mislis pod kontinuitetom rada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Kao što reče conica, za manje projekte se sami javljaju (neretko po nečijoj preporuci), a za veće... veće projekte uglavnom ne radim sam za sebe već radim za nekog pa taj neko prolazi neke tendere, konkurse, šta već... meni samo daju šta treba da se radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Luft? To ne postoji. Postoji preklapanje doduse.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() ^ potpisujem.
Obicno se radi vise projekata odjednom, i onda rasporedjuju snage ...
![]() |
#7 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() E ja npr. nikada ne radim vise od 2 projekta (velika ili mala svejedno) od jedanput, (doduse ja potpadam pod kategoriju studenta/freelancera - ne radim vise od 3-5h na dan u proseku), tako da ponekad imam nesto i na cekanju (uglavnom od redovnih poslodavaca i sitnije)...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |
Kako dolazite do klijenata? | Pedja | Marketing i SEO | 42 | 01. 03. 2006. 15:59 |