|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Informativno pitanje : dali si radio sitemap skoro?
kraca analiza sledi na slikama: ups ne radi atach. posalji mi zahtev na rte@gmx.net Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.mycity.co.yu/sitemap-index.xml
svake noci se radi, automatski. ma nije problem sitemap, ja u sitemap nabrojim 55.000 stranica, a on ladno kaze da je indexirao 90.000. odakle mu tih dodatnih 40.000 - ne znam. on dakle cak ima i visak stranica, posalji slike na peca -at- mycity.co.yu inace, googlajuci, shvatih ovo isto sto i Pedja kaze, nemoguce je videti suplemental index. ni onaj link sto je dee dao ne daje tacan rezultat, nasao sam suplemental stranice koje nisu izlistane na linku koji je dee dao. Poslednja izmena od Peca : 20. 07. 2007. u 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
SEO expert
Certified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ovako..
Google odnedavno vise ne prikazuje koje su stranice u supplemental indexu iz razloga sto ga zele izjednačiti sa glavnim indexom ( više je crawlan i rezultati se pojavljuju u pretragama). Struktura sitea je jako bitna kad se spominje supplemental index - odnosno ukoliko ti je neka stranica 4 klika od naslovne naravno da ide u supplemental ako nema dovoljni PR. Glavni razlog zasto je neka stranica u supplementalu je premali PR. Sto je stranica blize naslovnici ima veci PR, ukoliko su svi linkovi pointani na naslovnicu. Ukoliko zelis stranice koje su duboko u strukturi sitea dovesti u main index, samo nabavi par deep linkova sa nekih drugih webova - odnosno povecaj PR. I probaj imat unikatan title i meta description na svakoj stranici da ih google ne vidi kao duplicated content. Ima jako puno toga tu za pisat. Ukoliko te jos nesto konkretno zanima pitaj.
![]() |
#14 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() To sam i uradio.
Daje rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa flash-om: ne prikazuje se na stranici | Miroslav | Flash | 0 | 23. 11. 2010. 10:24 |
midi na web stranici? | Peca | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 30. 03. 2007. 15:28 |
Broj poruka po stranici? | Dragi Tata | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 8 | 17. 12. 2006. 03:41 |
Tagovi na stranici, koliko je to korisno ? | ZeroStyle | Planiranje i usability | 7 | 05. 10. 2006. 13:52 |
Google Analytics, koliko vremena treba da prodje do prvog izvestaja? | bojan_bozovic | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 19. 04. 2006. 00:28 |