e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.getafreelancer.com/ nije loš.
Ja doduše nisam nikad freelancovao (shvatio sam da mi više znači da slobodno vreme iskoristim za odmor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Comfortably Numb
Professional
|
![]() Ja tamo nikad nista pametno ne nadjoh. Mislim, ima simpa projekata, ali su budzeti onih kojima trebaju ili bezobrazno mali, ili se ponude obaraju na dno dna. Ja cu radije da blejim uz novine i kafu 10 dana nego da 15 dana pravim youtube klon za $300 ili tako nesto. Plus sto treba mecku da rodis za sitne poslove od $0 da bi dobio rejting, a, bez rejtinga... moras da pricas bajke (i nadas se), a ja to ne znam
![]()
![]() |
#13 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Elance je super ali treba vremena da se uhoda covek / firma. Naravno, kao i na drugim slicnim sajtovima, cene su niske ali kada se dodje do kriticne mase projekata i klijenata biznis ide sam. Kako je poverenje najveci problem na ovim sajtovima, cene idu gore ako se radi direktno i to negde izmedju 50 i 100% za isti posao, i plus se dobijaju veci projekti.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |
Kako dolazite do klijenata? | Pedja | Marketing i SEO | 42 | 01. 03. 2006. 15:59 |