|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
Pogledajte rezultate glasanja: Da li dolazim na dogadjaj | |||
Da |
![]() ![]() ![]() |
23 | 46,94% |
možda |
![]() ![]() ![]() |
26 | 53,06% |
Glasači: 49. Ne možete glasati ovde |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bogu hvala da nije frka za pare, ali isto je sladje kad se plati
![]() Aj' vidjecu ovu varijantu da zaposlim nekog ko putuje... Off Topic: ...a strašno je to što sam totalni endem: Crnogorac koji nema rođaka u Beogradu... ![]()
![]() |
#2 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() kakva diskriminacija nemam reci ... a sta je sa sitnijim zenskim clanovima foruma i majcama za nas? ja da udjem u L, komotno bih izasla ali sa druge strane..
![]() elem...zao mi je sto nisam bila a bash bash sam planirala no, ako mi je za utehu, uspesno sam zavrsila (za dva dana) zavrsni rad, i predala ga danas u pet do dvanaes' ![]() Poslednja izmena od conica : 10. 09. 2007. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
član
Certified
|
![]() Citat:
![]() Svi oni kojima je L velika, odradićemo i M samo navedite tačno boju(e) i rešenje. Sačekaćemo neki dan da vidimo koliko ima zahteva pa recimo sledeće nedelje možemo i da štampamo... Javite se meni ili bluesmanu za porudžbine! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Evo i ja kao domaćin da se zahvalim svima koji su došli, prijatno sam iznenađen, čak oduševljen .
Ovo je bilo pilot okupljanje, pokušaću da na svaka 2 meseca napravimo nešto, što će objediniti druženje i razmenu iskustava.
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ako neko ima nameru da dodje u office po majicu, evo pomoci:
http://www.host011.com/images/lokacija.jpg Ja ne umem bolje od ovoga da objasnim ![]()
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ ja umem , to je kod Duff-a na Novom Beogradu ...
![]()
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nećeš verovati koliko ljudi nikada nije ni čulo za Duff. Pokušao sam i tako...
![]()
![]() |
#9 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]()
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja ne znam gde je Duff, ali znam gde je Dačo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DPT meet nature - predlog | nixa | IT događaji | 85 | 07. 06. 2008. 02:49 |
Dutch HintTech is hiring Java and .Net developers! | HintTech | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 04. 2008. 14:54 |
Dutch HintTech is hiring .Net developers! | HintTech | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 22. 04. 2008. 14:46 |
DevProTalk - /* Developer meet Developers day Vol. 2 */ | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 77 | 19. 03. 2008. 02:17 |