![]() |
#51 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nesto mi se cini da bi onda krenula registracija laznih profila i "digovanje", pogadjanje ko je kome dao negativne poene, osvete i ostala sra***
![]() |
#52 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ni meni se ne svidja ta ideja... osim toga, ja ne zelim da izigravam zandara, ako sam negde i bio prinudjen, ovde zelim da verujem da ne moram. Ako samo mogao da se nekako dogovorim sa onima koji mi na "drugom sajtu" salju poruke: "alo, nisam dobijo majl" onda moram da verujem da mogu da se sporazumem sa pismenim i obrazovanim ljudima.
![]() |
#53 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Osim toga, vec sada postoji rating (reputacija) korisnika - koristite ga ako zelite. Postoji i "report bad post" - i to mozete da koristite.
![]() |
#54 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zakljucajte sve tri teme ("zasto bre", "e-start" i "pocelo je pocelo") i onda se lepo na najavljenom sastanku u nedelju 9.septembra ispricajte i resite ove nesporazume kako dolikuje uz casicu alkohola.
Vi ljudi ste svi na godisnjem ili ... ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() ja sam od ujutru na godisnjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ^Ti na godišnjem odmoru? Od čega si se umorio? Prodavanja magle?
![]() (Ovaj, malo se zezam na temu, da ne bude pogrešno protumačeno. Opustite se malo.. Dakle, lep provod Miloje 8)
![]() |
#57 |
old school
Professional
|
![]() Nisam aktivan clan, pa moje misljenje nema tezinu kao drugih pojedinaca, tako da nikom necu soliti pamet, nego cu samo reci da mi je drago, da se o svemu, pa i o eventualnim problemima, otvoreno razgovara.
Napustio sam ES i nadam se da ce DPT prebroditi ovu djecju bolest, tako da imam gdje zalaziti i citati IT related diskusije.
![]() |
#58 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
Samo vi udrite po dobrim temama (i devel i "prodavanje magle"/marketing) i odrzacemo DPT dobrim. Shum ko nece nek' ne cita. Eto. My 2 cents... P.S. u pravu je conica za profile... evo ja cu od nedelje svoj da sredim. red je... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Čisto da ne budem jedini namćor koji ništa nema da kaže: otkud vam te reči "hejt" i "hejtovanje"? Tako se ne govori ni u Čikagu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
133t
Master
|
![]() Lokalni sleng, hejt, hejter...
|
![]() |
![]() |