![]() |
#31 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Jos jedan glas za opciju ignorisanja
![]()
![]() |
#32 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() ignorisanje je najbolje reshenje
![]() |
#33 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() da ali da se ignorisanje odnosi i na rss feed
edit: od 13 poruka u feedu samo 3 nisu neci blog Poslednja izmena od cvele : 25. 09. 2007. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
133t
Master
|
![]() +1 za ignore
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ignorisanje. Mislim da postoji dovoljno drugih načina da se prate nečiji blogovi a da to ne ometa praćenje foruma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Blues, nazalost kao i vecina ovde, moram da se slozim da rss forum nije dobra ideja. Postujem tvoj rad na tome, ali imaj u vidu sledece:
1) Vecina ljudi kada cita dpt ide na nove poruke ... rss-u nije mesto tamo. 2) Iako si ti verujem ukljucio "dev" blogove, ljudi na istim ne pisu samo o tome. Odlican primer je ovaj poslednji Goranov post o vaterpolistima. 3) Vecinu tih postova vec pratimo na rss agregatorima. Znam da je ranije bila ideja da se rss ukljuci kao sidebar u odredjenim temama. To vec nije losa ideja. Ovo sa forumom nazalost jeste losa ideja, i bez obzira sto znam da si ulozio vreme i trud oko toga, treba jednostavno dici ruke od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
133t
Master
|
![]() vec postoji rss kao sidebar u novoj web20 temi foruma
meni se bas svidja, al opet nije fora tu staviti ove blogove mozda u zavisnosti na kom si forumu da se ucitavaju ovi novi rssovi, naslovnu ne menjati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nista ja tebe ne razumem kodi, ali kapiram da gundjas... tako da mi razjasnjenje nije ni bitno
![]() Dakle, dobili ste opciju da ignorisete odredjene forume, idite na CP -> opcije i u dnu imate spisak... Ctrl+click... itd... snadjite se, bas me briga.
![]() |
#39 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#40 |
Miljan Karadzic
Certified
|
![]() Hvaaaaala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RSS agregator plugin za Wordpress | Veljko | Web aplikacije, web servisi i software | 21 | 09. 01. 2007. 12:48 |
Agregator studentskih blogova | artichoka | Marketing i SEO | 10 | 12. 11. 2006. 12:57 |
MappedUp.com - News agregator | jasmanac | Linkovi | 0 | 26. 08. 2006. 11:53 |