![]() |
#11 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Na zalost, nijedan od tih sajtova nije uspio da oko sebe okupi zajednicu koja je kljucna za uspjeh kod ovakve vrste sajtova. Sto nije samo balkanski slucaj, ogrooomna vecina digg klonova u svijetu zvrlji prazna sa po par glasova po svakoj prici...
Prije godinu dana sam razmisljao o takvom sajtu... Doduse, razmisljam u trenucima dokolice i dalje, ko zna... Poslednja izmena od zira : 11. 09. 2007. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da budem iskren, i meni je ta ideja potpuno bez veze, nemam pojma ni kako je digg uspeo sa tim... ceo koncept deluje totalno stupidno kao i upotreba istog, ali ... to je moje mišljenje, očigledno da mnogi ne misle kao ja.
![]() |
#13 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Ja recimo svaki dan posjecujem digg. Tamo nalazim dosta kvalitetnih linkova i tekstova...
Mada vecinu tih sajtova vremenom zatrpaju spameri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() digg.com je samo savremena (i delimicno non geek) verzija slashdot... E, sad.. digg.com posecujem povremeno, a na slashdot nikad dobrovoljno nisam otisao.
digg like sajtove bi na nasim prostorima mogli da podignu b92, naslovi.net, krstarica.com i sl. sajtovi koji imaju veliki broj posetilaca. Drugo pitanje je zasto sebi pucali u nogu. Ajd' da spomenem i coca-cola.co.yu koji se nije preterano razvio kako se ocekivalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Coca Cola se polako razvija, samo sto joj mi nismo ciljna grupa, mislim da je vec medju top100 u Srbiji, ali nisam siguran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() [eticnost]Coca Cola nam je klijent[/eticnost]
Nisam neko vreme apdejtovao podatke a poslednja cifra pre mog odmora se kretala oko 3.000 registrovanih clanova. Alexa belezi, istina lagan, rast posete. Uz uspone i padove, naravno. Kad smo kod njega, uz sve ograde prema ovom servisu, mogucnost poredjenja sajtova pokazuje da je uveliko premasena aktivnost na www.velikibrat.com a ovih dana je skoro dostignut i www.myexit.org. Zanimljivo je da su oba ova sajta imali snazne pikove vezane za temu oko koje se grade (Exit festival i ciklus Velikog brata) posle kojih su sledili padovi. Ne smatram naravno da je primereno takmicenje medju, jos uvek nejakim, domacim SN pogotovo jer se grade oko razlicitih tema i jer imaju svoje raznorodne ciljne javnosti. Sajt je nedavno dobio osobu, visoko rangiranu u hijerarhiji kompanije Coca-Cola, kojoj ce briga o njegovom razvoju biti medju primarnim radnim zadacima. To pokazuje da je kompaniji Coca-Cola stalo do razvoja SN i da ce ulagati nadalje u njega jer ceni da joj je ciljna javnost dobrim delom na internetu. Nedavno su uvedena prva unapredjenja a radice se i nadalje i na unapredjivanju sajta i na njegovoj promociji. Ukoliko vam je neobicno sto je proslo nekoliko meseci dok npr. nisu uvedene pp imajte na umu da se radi o kompaniji koja dosta temeljno analizira posledice, pogotovo pravne, postupaka vezanih za odrzanje svoje pozicije vlasnika najjaceg brenda na svetu. Poslednja izmena od Miloje Sekulic : 16. 09. 2007. u 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
expert
Grand Master
|
![]() jos jedan bugarski
http://dao.bg/ P.S. ne znam sto ih tolko vole ljudi, ni ja nikad nisam koristio ove sajtove |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
član
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Na balkanu Hrvati najbolji SEO majstori | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 50 | 31. 08. 2011. 11:19 |
Koji je najvisi vrh na balkanu | robi-bobi | Opušteno | 36 | 25. 01. 2009. 20:07 |
Social Bookmarking - to digg or not to digg | _eW | Marketing i SEO | 19 | 15. 06. 2007. 08:26 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |
digg u 3d | Dušan Dželebdžić | Opušteno | 10 | 31. 10. 2006. 03:53 |