|
![]() |
#1 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel ima neko jos probleme sa time ?
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Imam ja, ne svaki put ali cesto posljednjih dana... ranije nije bilo problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Web designer
Professional
|
![]() Kod mene radi sve ok, jedino ne mogu se naviknem na ove default teme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Mozda je do mene ali ....
Maloprije cackam po KT i (na dinketovu 'oservaciju') pozelim promjeniti broj poruka po strani kad otvorim neku temu sa 10 na 20. I sve je to OKI, ali... u listi tema nekog foruma, broj strana je odgovarajuci, medjutim kad otvorim temu, opet je 10 postova po strani a i paginacija se tako ponasa. Takodje ako u listi tema pishe da ima 2 strane (recimo 32 posta) i ako stisnem na broj 2. (kao druga strana) odem na 10-19 postove i opet 10 po strani, Mozda sam ja nesto zajebo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Heh, i meni se nešto slično tome dešavalo u prethodnoj inkarnaciji foruma - obavestio sam blues-a, vratio na 10 unosa po strani i naučio da živim s tim
![]()
![]() |
#6 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() Opera/Linux sve radi ok. samo sam se ulogovao nakon upgrade-a i to je to
![]() |
#7 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() U IE7 i dalje postoje problem sa logovanjem, t.j nakon nekog kraceg vremena se opet mora ulogovati, bez obzira sto je izabrana opcija Zapamti me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
najava: Arttech 2008 | benjamin | IT događaji | 0 | 29. 10. 2008. 22:33 |
Najava JMJ koncerta | conica | Opušteno | 5 | 28. 07. 2008. 13:02 |
Upgrade na 3.6.5 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 13. 05. 2007. 21:51 |
Downtime najava | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 26. 01. 2007. 13:02 |
Upgrade na 3.5.0 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 53 | 28. 10. 2005. 20:15 |