![]() |
#11 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Imam ja, ne svaki put ali cesto posljednjih dana... ranije nije bilo problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Web designer
Professional
|
![]() Kod mene radi sve ok, jedino ne mogu se naviknem na ove default teme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ja sam javio Goranu pre nego što je otišao za London da ne mogu da se ulogujem iz Safarija. Nema 'leba jednostavno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
![]() |
![]() Meni "zapamti me" radi bez problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
expert
Master
|
![]() Samo da primetim, ne znam da li je tek sad stavljeno ili je od ranije, ovo upozorenje na dnu strane moze da posluzi samo pri brisanju zadnjice u slucaju tuzbe vlasniku sajta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ja ni u prethodnoj verziji foruma nisam mogao da se ulogujem iz Opere. Biće da browsere malo 3puju "egzotična" slova, pošto sa starim usernameom nisam imao problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
expert
Master
|
![]() Zaboravih
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Inače , testirajte prvo sa glavnom temom Vbulletina da znamo da li je do modifikovanih tema
![]() |
#19 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Glavna tema, Opera i FF na par mashina rade sasvim ok ...
![]() |
#20 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Mozda je do mene ali ....
Maloprije cackam po KT i (na dinketovu 'oservaciju') pozelim promjeniti broj poruka po strani kad otvorim neku temu sa 10 na 20. I sve je to OKI, ali... u listi tema nekog foruma, broj strana je odgovarajuci, medjutim kad otvorim temu, opet je 10 postova po strani a i paginacija se tako ponasa. Takodje ako u listi tema pishe da ima 2 strane (recimo 32 posta) i ako stisnem na broj 2. (kao druga strana) odem na 10-19 postove i opet 10 po strani, Mozda sam ja nesto zajebo? |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
najava: Arttech 2008 | benjamin | IT događaji | 0 | 29. 10. 2008. 22:33 |
Najava JMJ koncerta | conica | Opušteno | 5 | 28. 07. 2008. 13:02 |
Upgrade na 3.6.5 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 11 | 13. 05. 2007. 21:51 |
Downtime najava | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 5 | 26. 01. 2007. 13:02 |
Upgrade na 3.5.0 | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 53 | 28. 10. 2005. 20:15 |