|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
pa dobro ima i toga naravno,mnogi to rade zbog poreza, ali ipak ne treba biti toliki cinik...Gates godinama daje ogromne sume novca, uglavnom za razne vakcine i za pomoc africkoj deci... mada realno kad se izrazi u procentima u odnosu na zaradu ne izdvaja on tako mnogo, ima puno slavnih, a i nekih za koje nikad ranije nisam cu,o koji procentualno mnogo vise izvade iz dzepa za dobrotvorne svrhe (bio je clanak bas o tome u Economist-u pre par godina...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma ono... kada bi cak i živ Bill Gates donirao svoje organe, recimo jedan bubreg, levo oko, kožu sa leđa... mislim da bi se našao neko ko bi rekao da je to zbog... poreskih olakšica, marketinga,...
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ali to stvarno jeste tako, ne znam koliko ste upoznati sa radom cika Billa Gatesa, ja posto studiram menadzment se svaki dan srecem sa tekstovim koji opisuju rad ljudi kao sto je billi, skoro je cika billi podelio svojim akcionarima po nekoliko akcija, i time je opet izbegao da plati porez na kapitalnu dobit. I sad reci da nije domisljat, to inace nije svakodnevna pojava, a pored toga njemu 28 miliona nije nista,a svejedno mu je da li ce pokloniti nekome u dobrotvorne svrhe, ili ce ostaviti i na to platiti porez, isto mu se vata, jedino kada nekom pokloni, onda ga ljudi drugacije gledaju. Mislim svako normalan bi to uradio, mozda
![]() Nemam ja nista protiv njega
![]() |
#4 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Svaka cast za gosp. Gejtsa! Jednostavno, divno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Svaka mu čast, prvo za uspeh a potom i za humanitarno delovanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Jos od ranije sam cuo da poklanja velike sume novca.
Sumljam da mu se kompletna suma odbije od poreza. Cak i kod nas po novom zakonu, donacije itd, se vise ne odbojaju od poreza, ne znam kako stvari drugde stoje, ali je ovo po meni ok, ko poklanja nek zaista i poklanja. ![]() Kao sto kai rece svaka njemu cast...
![]() |
#7 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Koliko sam cuo planira da deci ostavi samo par miliona, a sve drugo da da u dobrotvorne svrhe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Koja to dobrotvorna organizacija nema neke olakšice? Ali pričati da on to radi kako bi izbegao plaćanje tamo nekih poreza je neukusno. Kao nema on dosta, pa mora da nalazi načina da još malo uštedi.. Pitaj one koji su imali koristi od te organizacije, tipa bolesne koji su dobili lekove i slično, šta oni misle. Eto sve je uspeo da prevari, samo si ga ti odmah skontao?
![]() |
![]() |
#9 | |||
profesionalac
Qualified
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ali sve u svemu ste me lose razumeli, on nece da ustedi te pare nego jednostavno nece da da drzavi tolika sredstva kada moze da ih pokloni nekome kome su mnogo potrebnija Ljudi ne mislim ja nista lose o cika Billiju sta ste se odma naoruzali ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
13 miliona dolara za SEKS! | glaspodrinja.com | e-Business | 4 | 26. 10. 2010. 22:23 |
Facebook procenjen na 15 milijardi dolara ! ? | glaspodrinja.com | e-Business | 0 | 28. 10. 2007. 20:06 |