|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Jos od ranije sam cuo da poklanja velike sume novca.
Sumljam da mu se kompletna suma odbije od poreza. Cak i kod nas po novom zakonu, donacije itd, se vise ne odbojaju od poreza, ne znam kako stvari drugde stoje, ali je ovo po meni ok, ko poklanja nek zaista i poklanja. ![]() Kao sto kai rece svaka njemu cast...
![]() |
#12 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Koliko sam cuo planira da deci ostavi samo par miliona, a sve drugo da da u dobrotvorne svrhe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Koja to dobrotvorna organizacija nema neke olakšice? Ali pričati da on to radi kako bi izbegao plaćanje tamo nekih poreza je neukusno. Kao nema on dosta, pa mora da nalazi načina da još malo uštedi.. Pitaj one koji su imali koristi od te organizacije, tipa bolesne koji su dobili lekove i slično, šta oni misle. Eto sve je uspeo da prevari, samo si ga ti odmah skontao?
![]() |
![]() |
#14 | |||
profesionalac
Qualified
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ali sve u svemu ste me lose razumeli, on nece da ustedi te pare nego jednostavno nece da da drzavi tolika sredstva kada moze da ih pokloni nekome kome su mnogo potrebnija Ljudi ne mislim ja nista lose o cika Billiju sta ste se odma naoruzali ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
web dude
Grand Master
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() @zero cool
Citat:
Oh my gosh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
profesionalac
Qualified
|
![]() A poreske olaksice, a umanjena oporeziva suma, nije isti porez na 100 milijardi i na 70
![]()
![]() |
#18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Zvanicno Bill Gates je tezak 51 milijardu dolara. Dao je 28 u dobrotvoren svrhe, sto je oko 55%. Da li treba ista vise reci? Pri tom govorimo o periodu manjem od 6 godina, sto je oko 4,7 milijardi godisnje (po mojim poslednjim saznanjima devizne rezerve NBS su malo manje od toga).
Pricamo o milijardama ne milionima.... dolara ne dinara... onima kojima treba ne onima koji vec imaju... onima koji su bolesni ne onima koji su zdravi... altruizam i filantropija a ne egoizam i rasipnistvo.
![]() |
#19 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Ma to je glupo i raspravljati, jer nije morao da da ništa u te svrhe. Ni centa. A ako je dobio neku olakšicu usput - i treba, dabome.
Zbog ljudi kao što je zero-cool, ŠTA GOD da uradiš - ne valja. Ne daš - ne valja, daš - ne valja. Uvek ti nađu da ti prigovore. ![]() Klasično trolovanje. Nek' napiše zero-cool koliko je on pomogao.. uopšte me ne zanima ako je imao neku poresku olakšicu usput. Ako je, i treba.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 29. 12. 2005. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Knowledge base
Wrote a book
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Biliju svaka čast!
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
13 miliona dolara za SEKS! | glaspodrinja.com | e-Business | 4 | 26. 10. 2010. 22:23 |
Facebook procenjen na 15 milijardi dolara ! ? | glaspodrinja.com | e-Business | 0 | 28. 10. 2007. 20:06 |