|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Preporuka za shared hosting (svn, php5+,mysql5+), kul bi bio cpanel, protok i prostor mi nije mnogo bitan... sa mogucnoscu prelaska kasnije na "nesto jace"...
I da nije mnogo skup.
![]() |
#3 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 21
70 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Evo bezobrazne reklame:
http://www.vesic.org/blog/web/dreamh...za-vase-snove/ (a i nešto informacija ![]()
![]() |
#5 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Dreamhost ako sebi zelis laganu i sigurnu smrt nerviranjem...
![]() Evo ja sam ih cak pre nekoliko dana cimao da me prebace na drugi server jer je ono bilo apsurdno koliko je sporo i zaguseno, uradili su to, ali se ti problemi pojavljuju i ovde, redje - ali se pojavljuju. Za staticne sajtove/blogove pretpostavljam da je ok, ali za nesto ozbiljnije su vrlo pogresan izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Dreamhost ima veeeliki problem sa MySQL bazama koje su na zasebnim serverima, pa ako koristis neki software koji vrlo cesto pita bazu, sve ce to fantasticno sporo da ti radi. Npr. moj sajt uradjen u Drupalu je poklek'o pa sam morao da ga bacim na dedicated server.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovo sto Dragan prica jeste najveca mana DreamHosta. Mnogo toga zavisi od toga na kakav server su te bacili, meni je na prvom redovno cpu bio na preko 50% , sada je tu negde na 15% sto je prihvatljivo. Sa druge strane, ono sto je mene odusevljavalo kod DH-a je backup. Zajebes tabelu, klikete/klatete i voila ... backup od pre 1 sat je tu. Slicna prica i sa fajlovima, pisao vec hvalospeve na svom Blogu ovde. I naravno, cli pristup za nas hardcore geakove rula
![]() Sve u svemu, za $10USD mesecno (sto je sada manje od 7 EURA), ne verujem da mozes da nadjes bilo sta jeftinije sa istim kvalitetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
old school
Professional
|
![]() Dreamhost ponuda:
Citat:
![]() |
![]() |
#9 |
KUBIT
Na probnom radu
|
![]() IX Webhosting - najbolja tehnička pordška koju sam doživeo + kontrol panel + plus mnogo prostora i transfera za vrlo povoljnu cenu + uvek radi, mada ni jedan od tih sajtova nije preterano posecen pa se delimicno ogradjujem. Kod njih hostujem već petnaestak domena i za sad sam vrlo zadovoljan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ta ponuda je marketinski trik, i vazi samo ako uzmes DH na 10 godina. Za standardan year hosting cena je $9.99USD mesecno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za hosting | NixoN | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 02. 04. 2010. 14:09 |
Preporuka za hosting | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 19. 01. 2008. 23:29 |
Preporuka za hosting, ali ASP.NET | James | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 12 | 20. 11. 2006. 09:39 |
Preporuka za hosting | misk0 | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 18 | 28. 04. 2006. 19:17 |
PHP5 hosting provajderi | Petar Marić | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 08. 06. 2005. 06:13 |