|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() I pored osjecaja da mnogo vise pricamo nego sto radimo, podrzavam ideju festivala. Da li ce biti uspjesan ili ne, tesko je uopste izmjeriti gledajuci opste ciljeve festivala, ali na kraju krajeva - to je samo festival, nije program nove Vlade.
Off Topic: Cudi me da Google nije pokrovitelj festivala? ![]() Off Topic: Veb kao rijec i nacin pisanja mi je sasvim prihvatljiv, po onoj pisi kao sto govoris. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() mail nije otisao, server failure
<info@wfest.org>: 64.202.166.12 does not like recipient. Remote host said: 553 sorry, relaying denied from your location [206.190.49.171] (#5.7.1) Giving up on 64.202.166.12. sto se tice pisi kao sto govoris, super mesidz, brauzer, diveloper, nolidz, tok, vok i sl. da li neko tako pise ? Ne. imena ljudi po pravopisu znam da se pisu kako se izgovaraju i u zagradi se navodi na engleskom
![]() |
#13 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Off Topic: brauzer da - ako koriste tu stranu rijec, developer da - bas tako kako se i pise, ostalo ne u tom obliku jer postoje prihvacene domace rijeci koje su u sirokoj upotrebi. Da se razumijemo, ja sam potpuno na tvojoj strani sto se tice toga (pogledaj terminologiju koju Donesi.com koristi), ali ne po svaku cijenu da prevodimo sve termine. A sto se tice pisanja, ja koristim cirilicu, tako da mi je Veb prihvatljivije od Web. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Ne znam da li ste gledali predloge sajtova koji su do sada prijavljeni na ovaj festival, ali mislim da tu ima još onih koji bi mogli biti prijavljeni, naročito ako se stavite u ulogu onog koji treba da glasa uskoro za sajtove po kategorijama.
Količinski ima dosta prijavljenih sajtova, ali kvalitativno... baš i nema. Ima još nešto vremena da se ta situacija ispravi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Pa pazi, za naše tržište i nisu toliko loši... Ima ok sajtova! A drugo, ljudi se usavršavaju tako da je već sad sve to zastarelo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Downtime [20. Novembar 2009] | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 21. 11. 2009. 18:16 |
Najava: arttech 2007 | benjamin | IT događaji | 0 | 29. 10. 2007. 15:06 |
javascript: redoslijed dogadjaja | dee | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 12. 10. 2006. 19:34 |