![]() |
#11 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Ma znam šta trebaš, šalim se :-))
Nego, gledam temu kako je već debelo ušla u svoj treći dan a nije se dalje pomerilo od konstatacije da je to kesa da se odradi. Da je tako, verovatno bi pretraga neta dala vrlo dobre rezultate (a tražio si, zar ne?). S interesovanjem očekujem rešenje, čista radoznalost. Imam lične razloge da ne pokušavam da sam to pročačkam, a nisu valjda svi kao ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa izgleda da niko od nas ne zna Flash, inace siguran sam da je u pitanju 5 minuta posla za nekoga ko zna.
Anyway, mozda da ipak probas sam da to odradis ? Evo lepog tutorijala ![]() http://www.macromedia.com/cfusion/kn...2#introduction |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ evo ja znam flash ali neznam js dovljno dobro da bi odradio bilo sta sto bi proslo popup blokere ...
Kôd:
popupMC.onEnterFrame = function () { (url,width,height,xPosition,yPosition){ if (url.substr(0,4)!="http") { url = "http://" + url } getURL ("javascript:window.open('"+url+"', "+new Date().getTime()+"', 'width="+width+",height="+height+", screenX="+xPosition+",screenY="+yPosition+", left="+xPosition+",top="+yPosition+"'); void(0);"); } ajde sad gresio sam negde sigurno ali to je ta fora ![]()
![]() |
#16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() a mozda nesto i na ovaj fazon
![]() Kôd:
Movieclip.prototype.openWin = function(myurl, winName, w, h, toolbar, location, directories, status, menubar, scrollbars, resizable) { getURL("javascript:var myWin; if(!myWin || myWin.closed){myWin = window.open('"+myurl+"','"+winName+"','"+"width="+w+",height="+h+",toolbar="+toolbar+",location="+location+",directories="+directories+",status="+status+",menubar="+menubar+",scrollbars="+scrollbars+",resizable="+resizable+",top='+((screen.height/2)-("+h/2+"))+',left='+((screen.width/2)-("+w/2+"))+'"+"')}else{myWin.focus();};void(0);"); }; relaunch.onPress = function() { if (screenx<801) { openWin("popup.html", "_____NAGRADA_____", 500, 500); } };
![]() |
#17 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ovaj sam URL poslao Operinom supportu jer isto koristi i GNAA za popup exploit - samo koristis getURL('http://www.google.com','_blank','GET'); i to je sve od AS. http://maestitia.net/popup/untitled.htm
EDIT: Samo FF 1.5 blokira. FF 1.0.7 nece. Poslednja izmena od bojan_bozovic : 29. 12. 2005. u 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
nema popup-a ![]()
![]() |
#19 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Da nixa, baš to što je čovek i rekao u prethodnom postu
![]()
![]() |
#20 |
trabL
Certified
|
![]() evo da probudim onaj thread i sklonim paucinu
![]() Malo cu se nadovezati... Isto se radi o flash pop upovima, a ima ih cesto na b92 sajtu. Skoro je bio jedan za Telenor! Jest eli o tome pricali ... i ima li neko resenje koje provereno radi?! |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Animirani popup | ReLaX | Sva početnička pitanja | 3 | 18. 07. 2007. 18:33 |
Firefox - skloniti URL iz popup | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 15. 01. 2006. 04:55 |
Potreban popup | MorenoArdohain | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 25. 10. 2005. 20:20 |
Mali problem, popup | Ilija Studen | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 19. 10. 2005. 16:20 |
Cinculiranje PopUp-a | noviKorisnik | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 26. 07. 2005. 03:32 |