Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Najbolje rešenje je da programerima daš konkretne zahteve, šta bi ti najvišeo voleo da imaš, kako si navikao ručno da vodiš te beleške i da ti napravi software aplikaciju.
Ja sam konkretno radio na aplikaciji za vođenje restorana: konobari su bili oduševljeni: 1. Ne moraju da pamte cene, 2. Prostim klikom iz kategorije i klikom na artikal (1,2,3,x klikova...) kreiraju račune 3. Ne moraju da sabiraju iznos računa i računaju muziči dinar, popust i sl. 4. Sve je predefinisano: stolovi, rezervacije, prijave, odjave, predaja pazara na kraju dana, isečak za kuhinju, stanje magacina i sve ostalo... Sada je to nezamenjiv deo poslovanja tog restorana, sve je urađeno krajnje jednostavno, a identično onome na šta su oni već navikli u svojim sveskama. Izbor tehnologije je sad pitanje, ja sad iz ove perspektive preporučujem web tehnologiju za aplikativni softver. Isti je slučaj i sa turističkom agencijom, nađi 10 najboljih programa i iz svakog izvuci najbolje i prilagodi svom načinu i potrebama poslovanja, nađi kvalitetne programere i investicija će biti ispativa veoma brzo. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
TV Program | stOrm | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 22. 10. 2010. 08:54 |
[REŠENO] Adsense čekovi na agenciju | kaizen | e-Business | 16 | 06. 04. 2009. 23:56 |
Legalan softver za agenciju | kaizen | Sva početnička pitanja | 13 | 19. 10. 2008. 00:33 |
C Program | orangem | Sva početnička pitanja | 12 | 22. 08. 2008. 15:22 |