|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Svi volimo da se žalimo i kukamo kako nemamo oglašivače na sajtu, i to je donekle ok, jer je velikim delom istina.
Ali moramo priznati da se većina ljudi i ne trudi previše da promeni to, svi bi hteli lovu od reklama a mnogi na sajtu i nemaju pristojnu ponudu za oglašavanje gde će zaintresovanim oglašivačima da predstave svoje uslove i ono što nude (posećenost, pozicije i cene) već samo napišu mail pa ko voli nek' izvoli. Da pređem na temu i postavim jednostavno pitanje. Kada bi postojao sajt gde bi na jednom mestu bile predstavljene ponude za oglašavanje svih tih naših sajtova i gde bi najveći deo posetioca činili ljudi 90% zaintresovani da se reklamiraju na Internetu koliko bi ste Vi bili spremni da platite da se i Vaša ponuda nađe tu. Sajt kompletno okrenut oglašivačima u potrazi za najisplativijim ponudama koje su podeljene u kategorije. Imate sajt koji se bavi sportom, plaćate pretplatu da se Vaša ponuda nalazi u kategoriji Sport i onda Vas možda nađe neko ko bi reklamirao prodavnicu patika... Znači, u opticaju je pretplata na 3, 6 i 12 meseci. Bilo bi poželjno da iznos izrazite u konkretnim ciframa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() tesko ce ti to uspeti, svi uglavnom rade na procenat kad se baner proda...
znaci za krajnji rezultat - prodaja oglasnog mesta - dobijas procenat... ovo sto ti zelis ce ti tesko zaziveti... bar ja imam takav utisak... jer nikom ne garantujes da ces mu prodati oglasni prostor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kockar
Qualified
|
![]() upravo tako...procenat bih rado dao, a fiksni iznos bez garantovanih rezultata samo ako sam bas uveren da ce mi to doneti prodaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Loše ste čitali
![]() Citat:
Off Topic: @peca: od onog našeg razgovora se ništa nije promenilo, ne daju na moje ime pre nego što napunim 18 godina, tako da sam biznis plan promenio iz korena, neću posle da me prozivaju kako mi je tata ostavio firmu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Ljudi su u pravu, najidealnije bi bilo da sajt uzima procenat od oglasavanja.
Ali, srbosi ne bi bili srbosi, ko te sprecava da kada nadjes sajt koji te interesuje u pomenutom direktorijumu, kontaktiras coveka direktno i time izbegnes placenje procenta agenciji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Nikola, pa cak i da su svi posetioci 'oglasivaci' - ti opet ne mozes nikom da garantujes da ces prodati njegovo mesto za baner.
Jedino da ti je sajt vec razradjen, i da svi imaju pozitivna iskustva. Ali kako doci do toga? Jedino da servis u pocetku bude free... |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
U kojoj ste grupi online oglašivača? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 5 | 28. 04. 2008. 19:19 |
Koliko naplatiti? | Tane | Sva početnička pitanja | 4 | 01. 03. 2008. 07:11 |