(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Goran Radulović
Professional
|
![]() btw koristim operu8 i gmail radi ok iz nje. Tako sam googlao i izgooglao da opera od verzije 7.6 podrzava ajax (vecim delom, tj malo je bugovito, ali radiii), tako da gorane i korisnici opere ce moci da uzivaju u bogatim i modernim web aplikacijama
![]() |
#12 |
wannabe hacker
Na probnom radu
|
![]() Nisam testirao, ali znam da je bilo nekih nekompatibilnosti sa asihronim zahtevima i novom Opera-om.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne znam, gde god sam našao neki tekst o Operi 8, piše u novim features da potpuno podržava httpRequest. Nisam probao jer nisam ni skirao novu verziju.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Cross-Site XMLHttpRequest | cvele | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 19. 03. 2008. 11:06 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 15:16 |
Ajax Mistakes a.k.a kad ne treba da koristite Ajax | nixa | Planiranje i usability | 7 | 13. 02. 2006. 16:20 |
XMLHttpRequest - početak | bluesman | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 18. 06. 2005. 13:52 |