Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.10.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Radim jedan sajt i napravio sam tabelu od dvije kolone
i sad kad ukucam u prvu kolonu text od 6 redova a u drugu text od 3 reda,text u drugoj se pomjeri na centrar te kolone(slika1) Kako da to bude ujednaceno(slika2) hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.10.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() evo i kod po kom sam to radio
<table border="1"align="center"> <tr> <td> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> <td> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> aaaaaaaaaaaaaaaaaa</br> </td> </td> </tr> </table> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() <td valign="top" ...
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() <TR valign="top"
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() zar to nije kao - outdated? web 1 i ta sranja? imam osecaj da sam ja to napisao sa VALIGN, mene bi neko grdio ^_^
moze to da se resi i preko CSSa naravno: <td style="vertical-align: top;"> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Dootzky, bez uvrede, ali mnogo se*es.
Njegov kod mu je, kako ti kazes, web 1 sranje, pa je i resenje takvo.
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Hehe, eto šta se desi kada nekom "pokretu" ćušneš verziju (Web 2.0). Kada pokrpe par bugova sa konceptom ima da bude Web 2.0.0.1 build 20071203 ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
phpbb i sql tabela | pitchweis | Sva početnička pitanja | 3 | 08. 02. 2008. 07:05 |
MAX SUM po USLOVU iz spojenih tabela | pele | Sva početnička pitanja | 5 | 27. 06. 2007. 20:44 |
Sinhronizacija (merge?) tabela | ivanhoe | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 26. 02. 2007. 07:29 |
CSS - elastične kolone kao tabela | Pedja | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 13 | 10. 02. 2007. 13:29 |
Šta umesto tabela da koristim? | presretach | Web design, Layout, User Interface | 14 | 07. 01. 2006. 12:43 |