|
![]() |
#1 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() DPT saradjuje sa MOSAD-om, nista se ne moze sakriti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mali , potrudi se da pokazes postovanje ljudima koji su stvorili pola sajtova koje nudis
"Hvala" nixa za poruku: |
![]() |
#3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() A ja sam cuo da jedno 80% ljudi placa TV pretplatu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
old school
Professional
|
![]() @Miloje: Ova tema ne smije niposto pod lock!!
@Nikola Vavic: E, vala, ja sam mislio da ces izvuci neku pouku iz dosadasnje diskusije, ali ti se samo jos vise ukopavas i pokazujes koliko si nezreo i nespreman na skupljanje ISKUSTVA... Zaradjujes vec kazes? Moze li se znati, koje su ti to vec firme platile za clanarinu ili ces napisati da je to "poslovna tajna"? Razumijem ja da se ti zelis na ho-ruk nacin probiti na srpskoj web sceni, ali to se tako ne radi... Ne odmazemo mi tebi, nego ti odmazes sam sebi takvim stavom... I jos kazes kako ovdje nema tvojih potencijalnih musterija... A gdje ih ima? Na burek-u? U Knez Mihajlovoj? U ZOO?
![]() |
#5 |
expert
Master
|
![]() Samo jedan malecni off topic
![]() Da li je stvarno nelegalno to sto je stavi DPT na sajt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() I mene to zanima ... ?
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nikola, da se ne bi nadmudrivali, molim te da sklonis DevProTalk iz ponude, ne znam kako si uopste i stavio kada me nikada nisi kontaktirao, niti znas uslove ni da li ja zelim da koristim tvoj servis.
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ili ce mu se desiti niz ne predvidivih ponuda
![]()
![]() |
#9 |
član
Na probnom radu
|
![]() Off Topic: Nemoj da zaboraviš da se vratiš za par godina i pročitaš ponovo sve ovo... ok? ajd, vidimo se drugar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() @stellanova: nebitno da li je legalno ili ne da se stavi bez pitanja, ja ne želim da stoji moj link tamo.
Druga je stvar "odakle to tamo?". Niko me nije kontaktirao povodom toga, niti sam mu dao uslove oglašavanja ni pozicije, ne znam kako možeš u svoju ponudu da staviš nešto o čemu ne znaš ništa. Šta ako se slučajno javi neko i dogovori sa njim, onda valjda treba da dođu kod mene (osim ako nisu mislili i tu nekako da me zaobiđu)? I ja kažem "ne može" i šta onda? Treća je stvar što ne želim da budem na bilo koji načim povezan sa tim pošto je sve vrlo neozbiljno, ali ni to ne bi bilo tako strašno da čovek nije navukao lošu reputaciju (bar po mom shvatanju, vidim da neki misle da je sve ovo cool) tim izmišljanjem - ne mogu i ne želim da verujem čoveku koji od početka folira, obmanjuje (da ne kažem težu reč "laže"). Šta ga sprečava da laže i mene? Četvrta stvar je: "ko sa decom spava - upišan se budi".
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mala pomoc/kurirske sluzbe | Krile | Opušteno | 4 | 01. 08. 2008. 01:38 |
mala pomoc oko nemackog | ivanhoe | Opušteno | 8 | 13. 02. 2008. 14:20 |
Mala Template klasa | Ilija Studen | PHP | 11 | 11. 06. 2006. 17:37 |
TrackBack mala pomoc | Baic | PHP | 8 | 19. 04. 2006. 18:16 |