e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Korisnicike Raiffeisen banke, vest da banka uvodi IBAN će verovatno obradovati. Šta je IBAN? Za one koji ne znaju, nek' kliknu ovde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma smor, poslali su svima excel IBAN kalkulator da mozes sam da izracunas koji ti je iban, a najveci smor je zamena kartica, narocito ako imas vise od 2 racuna
![]() Ali hajde, kapiram da je to unapredjenje poslovanja i transkacije iz inostranstva bi trebale brze da pristizu (tako su mi laicki objasnili) Nego, da li znate da recimo po zakonu u nemackoj, ne smeju da vam drze pare vise od 24 h na racunu (iskljucujuci neradne dane). imali ste sigurno situacije (ranije vise nego sada) kada vma pare iz inostranstva (bank wire) putuju po 2 nedelje... To je potpuno nezakonito inace, i banka moze da plati veliku kaznu (ako utvrdite koja banka zadrzava pare).
![]() |
#3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Delta ima odavno
![]()
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Osim što banka više ne postoji
![]() I Raiffeisenbank je to obaveštenje poslao početkom decembra, ne znam odakle tek sada ovo na forumu. Doduše, prvo su poslali firmama... logično.
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Meni pade napamet, nešto sam pričao sa starim, pa me on potseti da odem i promenim kartice, pa videh da nije objavljeno na forumu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Ma mene su juce navatali da promenim broj/karticu, ukupno sam sat i po bio u banci, smor. Da nije bila slatka sluzbenica skroz bi se iznervirao.
I sta sad to prakticno znaci ? Novac ce da stize brze ? Jednino sto su meni uradili, i sto smatram prakticnim, da su mi onih par razlicitih instrukcija za wire, zamenili sad sa jednim, pa mi je eto kao lakse ![]() @kai, neka neka nek si ti postavio temu, ja zaista treba da naucim vise o ovome, makar ste me naterali da procitam tacno sta je IBAN.
![]() |
#7 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Sve banke su bile duzne da od 01.01.2006 uvedu IBAN
![]() |
#8 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Kao sto Nixa rece, Banca Itesa ima IBAN odavno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kockar
Qualified
|
![]() Pri cemu radi i stara varijanta...i kinta stize za 2-3 dana...e sad, koliko IBAN ubrzava?...jel neko vec imao priliv u januaru da vidimo iskustva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nope ,ja čak nisam ni uzeo svoj IBAN kod ...
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Paket racuna kod Raiffeisen banke, problem. | martinluter | e-Business | 34 | 31. 08. 2010. 17:18 |
Raiffeisen ebanking | mileusna | e-Business | 5 | 28. 08. 2008. 11:04 |
Moneybooker i banka sa direktnim SWIFT / IBAN kodom | DejanVesic | e-Business | 12 | 13. 05. 2008. 20:07 |
Novi IBAN kodovi za Srbiju | Gruja | e-Business | 5 | 19. 04. 2007. 18:26 |
PHP PROGRAMER/PROJEKTANT - Raiffeisen Bank | BluesRocker | Poslovne ponude i zapošljavanje | 25 | 25. 01. 2007. 11:17 |