Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() @Milos: Zaista bih te lepo molio da nađeš neki malo pametniji posao nego da pišeš ovako bedne uvrede. Ako ih već pišeš, to je tvoj problem, samo nemoj mene da spominješ, keve ti.
I da, pošto je to lična uvreda, zamolio bih i admine da je obrišu, glupo mi je da mi neko uzima titulu "bezobrazan i ne vaspitan" a toliko sam se trudio za nju. ps. vezano za temu, ja takve početničke greške nikada nisam pravio. Poslednja izmena od Nikola Vavic : 18. 12. 2007. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() A gornja poruka je bila zezanje, možeš vidjeti i smajli na kraju, malo sam "too old for this sh*t" da bih po forumima pisao poruke uvredljive prirode... Whatever...
![]() |
![]() |
#3 | |||
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 21.09.2006
Hvala: 4
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Naravno, studenti spadaju u odrasle. Kad smo već kod PIP-a, još malo off-topic, ali, nadam se, zanimljivo: Korisnici interneta sve više svesni svojih digitalnih tragova
advokat sabac Poslednja izmena od Gorrran : 18. 12. 2007. u 17:12. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
MySpace pracenje korisnika | Dejan Topalovic | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 21. 11. 2007. 14:08 |
Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 09:17 |
Myspace kastomizacija | milano | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 10. 03. 2007. 11:14 |
Poslovni uspeh MySpace.com | Dragan Varagić | e-Business | 6 | 30. 07. 2006. 22:53 |