Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Možda bi "avratar.com" (koji je slobodan) bio malo elegantniji i više podsećao na reč avatar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
old school
Professional
|
![]() Super ideja! Znam masu likova, koji na forumima cesto mijenjaju avatar, tako da vjerujem da ce im se ovaj servis svidjeti.
Btw. prije nekoliko mjeseci sam naletio na slican neki fazon u vezi avatara - http://www.gravatar.com , a napravili su i neki plug-in za WordPress... Pogledaj i to, mozda ces dobiti jos neku ideju...
![]() |
#13 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Jablane, razmisliću o tome, mada mene zovu Avram a ne Avra (hehe, šalim se
![]() Što se gravatara tiče, znam za njih, ali oni imaju samo jedan avatar :P a od njih sam i video ideju za WP plugin ![]() Ovo je dobra ideja, ali ne znam baš kako iz PHPa da "watermarkujem" animirani GIF a da on ostane animiran. Kad odradim obično ispisivanje preko slike, to se odradi samo na prvom frejmu i animacija se zaustavi. Nalazio sam neke skripte koje razbijaju GIF na frejmove i od frejmova prave gif animacije, ali ne verujem baš da mogu da naprave ponovo originalni GIF (kao što npr. u imageready-ju može da se stavi da se GIF samo jednom animira, ili da neki frejm traje duže od drugih), i pod br. 2, ne znam koliko bi to bilo zahtevno za server (menjanje animiranih gifova frejm po frejm u letu, ako uzmemo u obzir da ovo može da poraste u veliki sajt)? Ili jednostavno da proverim ako je n-ti avatar (ako je n>5) animirani GIF, pa ako nije, onda da stavljam watermark? Mada... sad sam vam odao tajnu pa ćete svi da stavljate animirane gifove ![]() Poslednja izmena od Nemanja Avramović : 18. 12. 2007. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Odlicna stvar Nemanja!!
Ja se nebih opterecivao sa nikakvim copyrightom i sl. Znas kako, dobra stvar se jaaako daleko cuje ![]() ![]() Obavezno napravi plugin za wordpress, preko toga ces se sigurno jako lepo probiti. Comunity je veliki ![]() Moj savet je samo da napravis malo vise fency interfejs i to je to ![]() I da, jedna zamerka, nepostoji mogucnost da se sredi malo html code koji se generise. Ovako bas "zapljuje" po strani ![]() Edit: Greska, gledao sam source kada stavim moj URL u adress bar, a ne kada ga integrisem na stranu. Zaboravi ![]() Poslednja izmena od blogowski : 18. 12. 2007. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Reklama uklonjena... videćemo šta ćemo dalje
![]() edit: Fancy interface bih rado napravio, da umem. Ja sam koder, ne dizajner :P Poslednja izmena od Nemanja Avramović : 18. 12. 2007. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
profesionalac
Professional
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ma nek održi blues predavanje, predavanja nikad dosta
![]() A ne prikazuje se mejl u adresi, samo user-AT-domain-DOT-tld :P biće i to izmenjeno... nekad... možda ![]() edit: U toku večeri ću na avramtar.com/blog postaviti glasanje pa ćemo videti da li je ono što većina kažu istina ![]() Poslednja izmena od Nemanja Avramović : 20. 12. 2007. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Kažem ja, ladno me bije reputacija matorog drkadžije ![]() ![]()
![]() |
#19 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Da li iskreno misliš da iko želi svoj email u URLu avatara? Ovo je kao anketa "Da li ste za to da Kosovo ostane u Srbiji?". Implementiraj sa heširanjem, nije to toliko posla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Pa znam, ali ovako sve više i više ličim na gravatar, a to mi nije bila ideja :| ali jebaga... ne valja izmišljati toplu vodu i razlikovati se, po cenu da usluga bude lošija
edit: A i ono, kao, demokratija i te fore. Nema unilaterarnog priznanja nezavisnosti URLova ![]() Poslednja izmena od Nemanja Avramović : 20. 12. 2007. u 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
FF 1.5 Beta 1 | [nq] | Opušteno | 3 | 17. 09. 2005. 15:35 |
PHP 5.1 beta 2 available | dinke | PHP | 2 | 23. 06. 2005. 23:16 |