|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ispravite me ako grešim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
U svakom slučaju, ja lično smatram da ta kontrola neće biti tako detaljna da se diže tolika frka, a pogotovu ne treba da brinu oni sa legalnim softverom, na koji god način da su ga kupili/dobili. Imaš notebook i ispod nalepnicu sa licencom za Win, pa zar bi trebalo ja nekom da crtam da je to licencni Windows? Opušteno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kako su mi objasnili u Pakomu nalepnica na kućištu mora odgovarati serijskom broju korišećnom za aktiviranje Windowsa za OEM licencu. Nisu spominjali nikakav račun. Kontam da ti shareware i manje poznate programe neće ni gledati.
Već zamišljam facu nekog manje iskusnog lika kada sedne za Mac OS. "A gde ti je Windows?!?!", "Izvinite gospodine, pas mi ga pojeo" ![]()
![]() |
#14 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Citat:
samo sto je moja varijanta bila linux... A likovi su bili krajnje bezobrazni i glupi pa pa su josh i pitali, citiram: "A kako vi radite bez vindouza?!?", i josh su hteli da nam uvale neke windowse ![]() Inace, kada su videli da nema nista od windowsa, nisu ni hteli da gledaju dalje... Verujem da ista prica moze da se izvede tako sto cesh da instalirash neki skin za windows... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Legalan softver za agenciju | kaizen | Sva početnička pitanja | 13 | 19. 10. 2008. 00:33 |
ads managment softver | pcigre | Marketing i SEO | 4 | 25. 04. 2007. 23:08 |
Intranet softver | zira | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 06. 10. 2006. 17:35 |
Help desk softver | ppavlovic | Opušteno | 9 | 22. 06. 2006. 15:05 |
Bug tracking softver | jablan | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 16. 05. 2006. 10:18 |