![]() |
#31 | |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
U ovoj kampanji nam nije cilj samo povećanje posete našem sajtu već prvenstveno jačanje svesti o našem prisustvu na domaćem internetu među posetiocima blogova i kod onih koji ih prate preko RSS-a ili na agregatorima čime se efekat kampanje mnogostruko uvećava. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Pa, sad... Pre vas (Bolji posao) reklamnu kampanju na blogovima je imao Infostud, uključujući i Blogodak
![]()
Specijalističke strukovne studije iz elektronskog poslovanja | Blog PRObjave.com - Servis za online distribuciju saopštenja Poslednja izmena od Dragan Varagić : 25. 12. 2007. u 07:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.10.2006
Hvala: 19
10 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#34 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 15.09.2007
Hvala: 0
8 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Reklamiranje na domacem web prostoru je sjajna ideja za domace servise. Citao sam raspravu o monetizaciji blogowskog i podrzavam sta je covek uradio. Reklame su harmless za zainteresovane citaoce bloga jer ce se oni pretplatiti na rss feed (u kojem nema reklama).
![]() |
#35 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 20.01.2008
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Mozda nije pravo mesto za ovakav komentar, ali cela rasprava me je podstakla na razmisljanje oko cilja pisanja bloga uopste.
Ukoliko neko zeli da zaradi pisanjem bloga, a uz to je strucnjak u nekoj oblasti vezanoj za net, onda je najbolje resenje da to radi za daleko vece trziste, sto znaci na nekom od svetskih jezika. Ukoliko je ideja potpuno drugacija u smislu licne promocije ili uticaja na okruzenje, onda je komercijalni aspekt potpuno u drugom planu. Samim tim pada u vodu prica o objavljivanju narucenih tekstova, recimo, sto smatram krajnje neeticnim ukoliko je ova opcija u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Blogowski ima reklame i u RSS feedu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Citat:
Daleko da bi iko kome je stalo do sebe i svog bloga, samo objavljivao press release-ove kao svoje textove samo zato što je dobio keš za to. Naručene tekstove ja vidim samo kao naručivanje teme teksta, a ne objavljivanje hvalospeva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
http://daringfireball.net funkcionishe na principu Deck ad-ova na sajtu i zakupljenog prostora u okviru RSS-a (oba pristupa prilichno nenametljiva i dobro izvedena). Gruber, autor sajta, ima par jako interesantnih tekstova na temu monetizacije svog bloga. Worth a read. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zna li neko koji blogovi (domaći i strani ) imaju najjači alexa rank???
Znam da je blog.hr izuzetno jak. Ima li jačih sa našeg govornog područja, a koji su najjači u svetu?? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Imao sam prilike da vidim statistike za http://auto.blog.co.yu/ i imaju oko 1.600 jedinstvenih posetilaca dnevno na blogu (napisao sam i prikaz ovog bloga kod mene). U komentarima je vlasnik http://yumanija.com bloga izjavio da ima sličnu posećenost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako povećati posećenost? | OOOO1 | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 12. 10. 2007. 09:36 |
Agregator studentskih blogova | artichoka | Marketing i SEO | 10 | 12. 11. 2006. 12:57 |
Domaći pretraživač blogova... | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 6 | 09. 09. 2006. 00:10 |