![]() |
#21 | |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Sto se tice evidencije ona se vodi jedino kod vojnih bezbednjaka i sluzi za njihove interne potrebe kod rasporedjivanja, a ne da li ces dobiti vozacku dozvolu. During the war... ako imas naocare jedino na sta mozes da se izvuces je da po kazni ne trcis sa gas maskom, sve ostalo (ukljucujuci i stavljanje iste) radis jednako kao ostali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Ako imas dioptriju reda velicine 6+ (mozda i manje, ne znam kolika je granica), onda ne moras da sluzis vojsku. Jednog lika su otpustili iz vojske kad sam ja bio... Bilo mu zao, jedio se covek. Medjutim, dok smo mi zavrsili vojsku, on postao povece "mudo" u Telekomu...tako da mu nije tesko palo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Off Topic: neverovatno....imate u rukavima bezbroj nacina kako efikasno da se uhvati krivina....no sa druge strane ja sam zensko, pa sta ja znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
...
Qualified
|
![]() Od oslobadjanja izgleda nema nista
![]() U mojim godinama i odlaganje je tesko izvodljivo,ali to i dalje moze da se sredi. Vec polako pocinjem da jurim vezu da se ubacim na neko dobro mesto... Jel moze neka varijanta sa tetkinom strinom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() A da odlazes fakultetom dok ne ukinu (ili ja samo sanjam da ce da ukinu) ?
![]() |
#27 | |
...
Qualified
|
![]() Citat:
Ali kako stvari stoje bice dobro ako oni ne ukinu civilno sluzenje vojnog roka,jer mi je danas jedan prijatelj (koji radi u jednoj vojnoj ustanovi)rekao da se tamo vec duze vreme prica o tome. Edit: sad samo cekam Iliju da kaze sta je on cuo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() gledaj , pre će da nas okupiraju nemci no što će da ukinu to sa civilnim ....
Negde do max 3 godine bi trebali da se predje na profesionalnu vojsku , kao i što su prešle sve zemlje u regionu ...
![]() |
#30 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Evo lepo u CG uveli profesionalnu vojsku ....
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|