|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Daklem... vec par dana nemogu da se snadjem sa pisanjem funckije koja ce izlistati rekurzivno sve direktorijume koji postoje na ftp-u.
Da nebude zabune, znam da ftp_rawlist podrzava rekurziju ali output koji ftp_rawlist daje je veoma nepogodan za ono sto je meni potrebno. Neki output na koji ciljam bi trebao da izgleda vako (array): Kôd:
[/] [/folder1] [/folder2] [/folder2/podfolder] [/folder3] [/folder3/podfolder] [/folder3/podfolder2] [/folder3/podfolder2/podpodfolder] itd... PHP kôd:
Ako neko ima nekakvu ideju kako izvesti ovo ![]() (bicu srecan ako neko uopste skapira sta sam hteo iz ovog nebuloznog pitanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Zašto mora funkcija i zašto izlaz mora da bude niz? Ovakve stvari se u osnovi jednostavnije rešavaju objektima.
PHP kôd:
PHP kôd:
"Hvala" Ilija Studen za poruku: |
![]() |
#3 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() 1. Hvala... nemogu da verujem da sam se sa ovim mlatio nekoliko sati...
2. Naravno da su objekti... ovo sam sastavio u jednu fju kako nebih morao da pejstujem i osnovnu klasu i apstrakt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() err, a zasto mora da bude objekat koji rekurzivno kreira objekte, mogao si samo da imas rekurzivnu metodu:
PHP kôd:
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa i tebi je izlaz niz, zar ne?
![]() |
#6 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() PHP kôd:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Spisak direktorijuma | bane06 | Marketing i SEO | 13 | 27. 05. 2009. 16:02 |
Zipovanje direktorijuma, za bekapovanje? | dootzky | PHP | 18 | 14. 02. 2009. 21:43 |
Bash - rekurzivno raspakivanje podeljenih rar arhiva | cvele | Code snippets | 0 | 17. 10. 2008. 08:50 |
Liste free include web direktorijuma | cvele | Marketing i SEO | 0 | 01. 07. 2005. 22:26 |