|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Link: https://www.google.com/webmasters/tools
Signup se tamo, prjavi sajt, verifikuj ga tako sto ces da spustis jedan google_12398df091029019230123.html fajl u root sajta (prati uputstva) i obavezno odspavaj posle toga. Google voli stare sajtove, sto znaci da nisu tu da zarade brzu paru ili da prikupe neki instant saobracaj. Treba vreme da prodje. Dodaj po jednu stranicu dnevno, al' obavezno. Tada ce Google videti da je sajt ziv. Nabavi dolazece linkove nekako (prijavi u besplatne direktorijume, razmeni linkove sa blogovima). Citaj seo.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Znam da je ažuriranje jako potrebno i da i to podiže rejting. Ovo u vezi likovanja sa raznih blogova naravno znam. Evo još jedno pitanje mada možda profesionalcima zvuči glupo... DA li prilikom razmene linka sa odredjenim sajtom, link mora da vodi tačno na stranicu gde je postavljen link ka meni ili ne mora? Ili je dovoljno prilikom razmene linkova i banera, da moj link upućuje na njegovu index stranicu, bez obzira gde je on postavio link ka mom sajtu??? Možda je glupo, a možda i nije ne znam.. Inače, čuo sam izreku "Glupo je pitanje samo ono koje se ne postavi.".. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RSS feed CSS u različitim browserima | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 06. 2009. 19:55 |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 01:17 |
API dokumentacija za razne jezike, frameworke i biblioteke koda | kaizen | Linkovi | 2 | 03. 11. 2006. 18:00 |