![]() |
#31 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Končići mogu da se pojave na dva mesta u oku - u tečnosti oko sočiva, i u "želeu", tj. u onoj masi u unutrašnjosti oka. Tebi su se verovatno pojavili kod sočiva, pa su iscureli zajedno sa očnom vodicom (tečnost koja prehranjuje prednji deo oka, nisu suze).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Meni je moja draga objasnila da se (barem u mom slucaju) radi o mikro krvarenjima i da mikro deo krvi ostane unutar tog zelela i tu stoji. Navodno, osim sto nervira potpuno je benigno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Qualified
|
![]() c..c..c..c..
A ja mislio meni loshe ![]()
![]() |
#35 |
član
Na probnom radu
|
![]() Končići u očima??
![]() Ja sam nedavno dobila cvikere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Opusti se cvike su seksi.
![]()
![]() |
#37 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() ja te koncice imam jos odaavno.. mada se manifestuju kao "duhovi" oko odredjene linije (evo i sad ih vidim, samo ih ne primecujem...)
dioptriju sam imao pre, pa sam isao na sirenje zenica, pa je nestala. onda sam opet imao dioptriju (pred vozacki, pre par godina), pa su mi rekli da ostavim racunar na dve nedelje (!!), i onda mi je dioptrija nestala. e, djavo mi nije dao mira (a roditelji tft monitor..), pa sam ja gledao u kojekakve starudije, i sad imam -1, -0.75 sa djozlucima, i to opet varira, zavisno koliko gledam u monitor. od fizickih problema imam manjih tegoba sa zglobovima (mozda je pomalo i nasledno), i to tako da kad savijem desnu ruku u laktu i pokusam da je ispravim, nekad ne mogu, jer nesto u laktu "zapne", pa moram da malo otresam rukom dok se sve ne vrati na mesto. u kolenima imam neko kao pucketanje kad cucnem i ustajem, u vratu mi se javlja bol (negde u ramenom pojasu), i to ne uvek, ali sve cesce u poslednje vreme... sto vise vreme prolazi, sve vise mastam o tome da se bavim nekim manuelnim poslom (npr restauracija namestaja ili nesto slicno ![]() @Ilija: mozda bi ti rad na njivi sacuvao oci, ali bi ti definitivno rasturio kicmu i sve ostale zglobove... naravno, ni jedan posao nije savrsen, cak i administrativni radnici (oni sto rade puno sa papirom), zarade bolest bas od papira, pored nasih "standardnih" boljki koje su posledica slabog kretanja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
novi član
Datum učlanjenja: 15.08.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Evo i ja da se prijavim - "koncici"
![]() Ista prica sa belom tj. svetlom podlogom i da "prate" pogled. Mada ih ja primecujem jedino kada pomeram pogled. Isao sam kod oftamologa odavno - kao nije nista, treba pratiti da nije katarakta (a ja tada ~ 1 srednje ?!?) Letos sam bio na VMA zbog sinusa i tada su mi proveravali sve moguce jer nisu verovali da je +40 emperatura od sinusa. Uglavnom Oftamolog-inja me je pregledala 100 godina, pa zvala starijeg kolegu radi konsultacija, pa i on ... Zakljucak pigmenti - laicko objasnjeno kao mladez ... Nego u poslednje vreme su poceli zglobovi na rukama (spoj ruke i sake - neki poseban naziv?) da me bole. Uglavnom desni, pa sam mis prebacio na levu stranu - jedino kada nesto bas prezicno trebam da radim ga vratim na desnu. A fioka za tastaturu pomaze - samo sto sam izgleda trebao jos da je jos spustim kako bi rukonasloni bili vislji od nje - sada su ~ na istoj visini - dakle da dodje skoro pa kao da drzim dasku u krilu. Inace obavezno ako pravite - sirinu od ~ 70 cm kako bi stale vece tastature i mis.
![]() |
#39 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Ja, hvala Bogu, nemam ništa od toga
![]() Poslednja izmena od Goran Cirkovic : 01. 04. 2008. u 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() woah al je ozivela stara tema...a kako je pocela nisam sigurna kako ce se nastaviti - samo da ne zavrsimo sa "...nije to nista - mi smo ziveli na dnu jezera, jeli sljunak i otac nam je svako vece odrubio glavu pre no sto idemo da spavamo 2 sata nakom budjenja"
nego mogli bi da rezimiramo sadasnje stanje, pa da vidimo sta se desilo u ovom periodu od 2.5 godine. Da li su se stanja popravila ili pogorsala - na osnovu toga mozemo si izracunati i neki vek trajanja ![]() evo ja da prijavim koncice (vec 10 godina) i 3 kocenja do stepena "fizicke nemogucnosti ustajanja iz kreveta zbog bolova i ukocenja" |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|