![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.04.2007
Hvala: 6
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Interesuje me da li web crawler / bot (npr googlebot) moze bez problema
da sakuplja podatke iz tabela? Da li postoje ogranicenja i limiti sto se tice SEO. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Google crawler od skoro moze i da popunjava forme i da uzima podatke iz njih. Tabele mu nisu nikakav problem, samo tu trebaš da prikazuješ tabelerane podatke.
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pa sta bih drugo prikazivao u tabelama
![]() Ne radim sigurno layout sa njima. Anyway, pregledao sam svoje indexirane strane te sam video da je lepo indexirao podatke iz tabela i da ih redovno daje u search rezultatima. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ecce homo
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.05.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
У последње време се појавило доста мрзилаца табела. Они немају појма, ништа немој да их слушаш. ![]() Без шале, табеле имају своју сврху и људи који се ложе да су много паметни зато што успевају све да изведу без табела не схватају неке основне ствари, то јест једу супу виљушком. Разуме се, табеле служе искључиво за табеларне приказе, а не да се све стрпа у њих. Додатак: Пре него што сам послао ово што сам послао, није се видела Срђанова порука од пре пет часова. То је веома необично. Poslednja izmena od Paimonia : 25. 05. 2008. u 06:27. Razlog: занимљивост |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Qualified
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ja sam pristalica totalnog odvajanja markupa od prezentacije
![]() Takodje volim da pratim trendove i w3c preporuke. Tabele koristim isljucivo za prikaz tabelarnih podataka. CSS za layout lakse mi je za koristiti i odrzavati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pomoc oko tabele | akki | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 22. 07. 2010. 17:24 |
ID za dve tabele | PeTkO | Sva početnička pitanja | 7 | 06. 02. 2008. 20:50 |
ime tabele | ivanhoe | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 4 | 21. 05. 2007. 16:20 |
Prikaz tabele sa mnostvom slogova | Pedja | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 21. 07. 2006. 02:24 |